Soccer Camp Oulu-Kempele - 2014

lumiukkoONS järjestää joulukuun 12.-14. päivä Soccer Camp -jalkapalloleirin 2002-2007 -syntyneille tytöille. Leiri pidetään Ajax-hallissa Kempeleessä ja sen vastuullisena ohjaajana toimii Pauliina "Pade" Miettinen (katso esittely valikosta). Apuvalmentajina toimii vierailevia "tähtiä". Leiri on maksullinen ja sille pitää ilmoittautua erikseen. Leiriohjelma, aikataulut ja ilmoittautumislomake löytyvät oheisesta valikosta.

Ilmoittautuminen tehdään oheisella lomakkeella. Täytä lomake huolella sillä tiedottaminen hoidetaan yksinomaan sähköpostilla. Hätätapauksessa voidaan olla myös yhteydessä puhelimitse mutta vain erikoistapauksissa. Koska leiri on tarkoitettu alle 18 -vuotiaille pelaajille, tarvitsemme myös huoltajan tiedot. Leirimaksu/lasku (75€) lähetetään huoltajan sähköpostiosoitteeseen.

Ilmoittautumisen takaraja on 6.12.2014. Ilmoittautumisia otetaan vastaan senkin jälkeen, aina leiriin alkuun asti ja nämä jälki-ilmoittautuneet otetaan mukaan vapaille paikoille niin kauan kuin paikkoja riittä. Määräaikaan mennessä ilmoittautuneiden on vahvistettava osallistumisensa viimeistään 10.12.2014 maksamalla leirin osallistumismaksun. 10.12. jälkeen ilmoittautuneet vahvistuvat maksamalla osallistumismaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Mukaan pääsee myös ilmoittautumisajan päätyttyä.

Leirin osallistujamäärä tulee olla vähintään 40 pelaajaa. Mukaan voidaan ottaa enintään 50 ilmoittautunutta. Jos ilmoittautujia tulee enemmän kuin 50, otetaan ylimenevät jonoon ja vapautuvat paikat jaetaan jonossa oleville. Selvitämme vielä mahdollisuutta ottaa mukaan enemmän kuin 50 osallistujaa.

Julkaisemme osallistujan nimen (etunimi, sukunimi) rekisteröitymisen yhteydessä Ilmoittautuneet -listalla. JOS ette halua nimeä julkiselle listalle, pyydämme ottamaan asiassa yhteyttä sivuston ylläpitäjään - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Voitte näin tarkistaa että rekisteröityminen on tullut perille. Saatte myös vahvistuksen rekisteröinnistä sähköpostiin. Jos käy niin että ette saa kuittausta, käykää tarkistamassa osallistujalista. Mikäli tytön nimi on listalla, voimme lähettää teille kopion rekisteröintitiedoista.

Mikäli teillä on jotain kysyttävää liittyen leirin järjestelyihin, voitte laittaa sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian. Vastausta voidaan joutua pyytämään myös muilta leirin järjestäjiltä jolloin sen saapuminen saattaa vähän viivästyä.

Tervetuloa mukaan!

(Mukaan ilmoittautuneita tällä hetkellä: 49 | Vapaita paikkoja jäljellä 1)