etusivuloppu

OGC -turnaus on päättynyt

Vuoden 2014 OGC -turnaus päättyi sunnuntaina, 9.2. Arina Areenalla pelattuun otteluun GBK – ONS Alku. Kahden viikonlopun ja käytännössä kuuden pelipäivän turnaukseen osallistui kaikkiaan 100 joukkuetta ja pelaajiakin oli reilu 1250 – uusi ennätys OGC -turnauksen historiassa.

Tämän vuoden osallistujamäärän lisäyksen selittää OPS:n uuden harjoitushallin käyttöönotto turnauksessa. Vaikka halli ulkoisilta puitteiltaan on vielä keskeneräinen, tarjosi se kuitenkin pelaajille ensiluokkaisen pelikentän. Halli mahdollisti myös eri ikäluokkien pelien sijoittamisen paremmin ikäluokille sopiville kentille; vanhempia pelaajia ei enää tarvinnut tilanpuutteen takia peluuttaa Ouluhallissa.

Uutena asiana olivat myös poikajoukkueet F- ja G-ikäluokissa. Poikajoukkueiden mukaanottoon päädyttiin kun ennakkoon ilmoittautuneita tyttöjoukkueita tuli liian vähän, pääosa vieläpä ONS:sta. Pojat sijoitettiin turnauksessa pääsääntöisesti vuotta vanhempaan sarjaan ja muutamassa yksittäistapauksessa, joissa kyse oli vasta-alkajista, myös oman ikäluokan sarjaan.

Pohjoismaista väriä turnaukseen tänä vuonna toivat Sunderby SK C15 sarjassa sekä Kiruna FF sarjoissa C14 ja E11. Sunderby myös vei sarjavoiton mennessään Norbotteniin.

OGC -materiaalia tulee nähtäville vielä lisää kunhan saamme purettua kaiken olennisen. Arina Areenan suorat videoinnit ovat ladattavissa Ustream -palvelusta vielä 30 vuorokautta nauhoituksen jälkeen (=pelin ajankohta). Ohjeet löytyvät OGC Live -valikosta. Myös Bambuser -palvelun kautta välitetyt videoinnin ovat nähtävilla palvelussa. OPS -hallin videointien laatua heikensi tänä vuonna mobiiliverkon kapasiteetin riittämättömyys. Myös YouTubeen on tulossa joitain videointeja.

Kiitämme kaikkia mukana olleita joukkueita mukanaolosta ja toivotamme hyvää alkanutta vuotta ja rentouttavaa hiihtolomaa. Seuraavat OGC -turnaukset järjestetään taas vuoden kuluttua, ellei mitään yllättävää tule eteen.

ONS | OGC | 2014

 

Lisätietoja turnaukseen liittyen valikon INFOt-osiosta!

 

Tuoreimmat kalenterimerkinnät ja uutiset: