OGC | Oulu Girl Cup | 2015

Kahdeksatta kertaa pelattava Oulu Girl Cup - OGC -turnaus toteutetaan viime vuotiseen tapaan kahtena eri turnauksena. Turnaukset pelataan tammikuun lopussa ja helmikuun alussa.

B & C -turnaus | 23. - 25.1.2015 (Pe-Su)

D - G -turnaus | 6. - 8.2.2015 (Pe.Su)

Turnaus toteutetaan edellisvuosien tapaan kutsuturnauksena ikäluokissa B - E. F. F ja G -ikäluokat ovat avoimia kaikille ja niihin on mahdollista ilmoittautua heti kun ilmoittautuminen avataan. F- ja G-ikäluokkiin otetaan mukaan myös poikajoukkueita. Tytöille ja pojille on omat sarjat mutta tyttöjoukkueet voivat halutessaan osallistua myös poikajoukkueen sarjoihin (joko oman ikäluokan tai vuotta nuorempien poikajoukkueiden sarjaan).

TURNAUSSÄÄNNÖT HUKASSA? Info> Turnaussäännöt>

OTTELUOHJELMIIN TEHTIIN MUUTOKSIA [2015-01-29]

D & E ja F-G sarjojen peleihin tuli pieniä muutoksia johtuen kahden joukkueen jäämisestä pois turnauksesta. Otteluohjelmat ovat nyt lopullisia.

JOUKKUETIETOJEN ILMOITTAMINEN

D- ja E-ikäkuokissa joukkueen tiedot ilmoitataan TULOSPALVELUOSIOSSA! Voit avata sivun suotaan TÄSTÄ. Anna saamasi joukkuetunnus kirjautumislaatikkoon jolloin pääset hallitsemaan oman joukkueesi tietoja.

F & G -ikäluokkien tiedot SÄHKÖPOSTILLA osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Uutiset / tiedotteet: