Kesafiilis

perhonen1Jalkapalloleirit & -koulut 2018

Tälle sivustolle on koottu Oulun Naisfutiksen lapsille ja nuorille järjestämät leirit ja koulut. Tulevan kesän 2018 jalkapalloaiheiset tilaisuudet löytyvät täältä heti, kun niiden ohjelmat ja ajankohdat on varmistettu.

Tulossa seuraavat jalkapalloleirit:

  • Futisleiri 18 - EI TOTEUDU TÄNÄ VUONNA PÄÄLLEKKÄISTEN TAPAHTUMIEN JOHDOSTA!

  • Likkojen viikko - viisi päivää treenausta ja kilpailuja tytöille! Tämä on avoin jalkapalloleiri kaikille 2006-2010 syntyneille tytöille. Leiri kilpailuineen pidetään Arina Areenalla 30.7.-3.8. kello 10 - 16 välisenä aikana..

  • Prinsessafutis 3-6 vuotta täyttäneille tytöille elokuun alussa (viikolla 31, 30.7.-3.8.). Paikkana on Heinäpään urheilukeskus. 

  • Likkojen Liiga - Peliiltoja ja -tapahtumia eri puolilla kaupunkina. Lisätietoja Facebookissa ja näillä sivuilla myöhemmin. Ilmoittautuminen on jo alkanut, lomake valikossa alinna!
    Liigan alkuun on myös suunnitteilla kaksi viikkoa kestävä päiväleiri heti kesäkuun alkuun. Tästä lisää lähiaikoina.
     
  • Perhefutis - Perhefutis käynnistyy touko-kesäkuun vaihteessa ja on tarjoitettu 2-5 -vuotiaille lapsille (pojille ja tytöille) sekä heidän vanhemmilleen.

Tapahtumista tiedotetaan myös seuran uutisissa ja netissä seuran etusivulla sekä FB:ssä.

Huomioithan myös että leiripaletti muuttuu syksyn tullessa. Syyskuusta alken leirit siirtyvät sisätiloihin (koulusalit).

kesafiilis 2014 1