Uuden pelaajan ilmoittaminen seuran joukkueisiin / kerhoihin.

Ole hyvä ja täytä alla kysytyt tiedot. Tällä lomakkeella voit ilmoittautua seuran joukkueisiin sekä mahdollisiin kerhoihin. Ennen kerhoihin ilmoittautumista tarkista järjestetäänkö niitä kuluvan vuoden aikana. Kaikki tiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä käytetä ilmoittautumisen lisäksi muuhun tarkoitukseen. Tietoja ei myöskään luovuteta kolmensille osapuolille.

2008 ja sitä ennen syntyneet: Ottakaa yhteys suoraan ikäluokan joukkueeseen (joukkueenjohtaja)!

Huomioi että tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia. Lomaketta ei voi lähettää ilman niitä. Osallistujilta kerättävät tiedot ja niiden käyttötarkoitus - TUTUSTU!

Pelaaja:

Nimi puuttuu
valitse jompi kumpi vaihtoehto!
Invalid Input
Syöte ei kelpaa
Valitse vuosi

Ensisijainen huoltaja:

Nimi puuttuu
Sähköpostiosoite vaaditaan
Anna puhelinnumero ilman välilyöntejä tai muita merkkejä (01234567890)
Anna lähisoite
Anna postinumero ja postitoimipaikka
Seuran ja erityisesti joukkueiden toiminta pyörii pääasiassa vapaaehtoisen työn varassa. Jos olet kiinnostunut osallistumaan toimintaan lapsesi joukkueessa jollain tavalla. ole hyvä ja valitse alla olevista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto. Seura tarjoaa kaikille vapaaehtoisille tarvittavaa koulutusta.
Valitse joku vaihtoehdoista
Invalid Input

Pelaaja tarvitsee Palloliiton pelipassin sekä vakuutuksen voidakseen toimia joukkueessa pelaajana (oman tai pelipassiin sisältyvän Palloliiton vakuutuksen). Pelipassi sekä vakuutus hankitaan myös kerhoihin osallistuville pelaajille- Pelipassia ja mahdollista vakuutusta varten tarvitsemme myös pelaajan syntymäajan ja -paikan. Mikäli pelaajalla on jo ennestään pelipassi, sitä ei tarvitse hankkia uudelleen. Aiemmin myönnetty passi voidaan tarvittaessa rekisteröidä seuralle ja päivittää samalla ajan tasalle.

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Vahvista tutustuminen tietosuojakäytäntöihin.
Syöte ei kelpaa