LOGO valkoinenKausikorttikampanja 2018

Nämä ovat Oulu Nice Soccerin kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) varausehdot. Osapuolina ovat Oulu Nice Soccer (myöhemmin ONS) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin Tilaaja).

ONS järjestää kaudella 2018 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja ONSsin edustusjoukkueen Naisten Liigan 2018 kotiotteluihin. Kausikortin kampanjahinta on 25 €. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 250 sitovaa kausikorttivarausta.

Tilaajan osallistuessa ONSsin Kausarihaaste 2018 -kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

1. Kampanjan toteutuminen

Kampanjan tavoitteena on saada 250 kausikorttivarausta. ONSsillä on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.

2. Kampanjaan osallistuminen

Tilaaja osallistuu kampanjaan ONSsin verkkosivuilla klikkaamalla etusivulta ”Kausarihaaste” -kausikorttia, sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai ONSsin toimistolla (Nuottasaarentie 12). Osallistuessa Tilaaja sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja. Kausikorttien määrällä ei ole rajoitusta asiakasta kohden.

3. Kampanja-aika

Kampanja käynnistyy 20.3.2018 ja päättyy 1.5.2018. ONSsilla on oikeus muuttaa päättymisaikaa.

4. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen

ONS ilmoittaa kampanjan toteutumisesta seuran nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan osallistumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

5. Kampanjaan sitoutuminen

Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan varaamansa kampanjahintaisen kausikortin hintaan 25 €/kortti. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa laskuteta Tilaajalta, eikä Tilaaja myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.

6. Kausikortin maksaminen

Kampanjan toteutuessa ONS lähettää Tilaajalle Tilaajan osallistumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on linkki kausikortin maksamiseen. Maksuaika on 14 vuorokautta laskun lähetyksestä. Myöhässä olevasta maksusta peritään korkolain mukainen viivästyskorko. Sähköpostin puuttuessa viesti maksuohjeista lähetetään puhelinnumeroon. Kortin voi maksaa myös noudettaessa ONSsin toimistolla.

7. Hyväksytyt maksuvälineet

Kausikortin voi maksaa käteisellä, yleisimmillä verkkopankkitunnuksilla sekä maksukorteilla.

8. Kausikorttien toimitus

Kausikortit noudetaan nimeä vastaan ONSsin toimistolta (Nuottasaarentie 12).

9. Kausikortin voimassaolo

Kausikortti on aluekortti, joka oikeuttaa katsomoon vapaaksi jääneille paikoille. Kausikortti on voimassa kaikissa ONSsin Naisten Liigan kotiotteluissa kaudella 2018.

© ONS Oulu 2018