uutiset

ONS smallJohtokunnan kokoonpano on nyt valmis ja puuttunut 8. jäsenkin on valittu. Järjestäytymiskokouksessa 10.11. puheenjohtajan paikka jäi vielä täyttämättä, samoin johtokunta jäi yhden jäsenen vajaaksi.

Uuden johtokunnan ensimmäisessä kokouksessa 13.11. valittiin seuran puheenjohtajaksi tulevalle kaudelle varapuheenjohtajan paikkaa pitänyt Juha Isomaa ja uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Helena Peukhurinen. Puuttuvan jäsenen paikalle ehdotettiin kysyttäväksi ONS-11:n jojoa, Liisa Yrjämä-Huikuria. Liisa antoi myöntävän vastauksen sunnuntaina 19.11. Kiitos Liisalle rohkeasta teosta! Johtokunnan jäsenet edusatavat nyt tasaisesti kaikkia seuran ikäluokkia mikä parantaa tiedonkulkua johtokunnan ja joukkueiden välillä. Johtokunnan jäsenten vastuualueiden määrittäminen on vielä kesken mutta saatanee valmiiksi seuraavassa kokouksessa.

ONS smallMenneellä viikolla ONS Edustus solmi 3 uutta pelaajasopimusta. Janina Kuoksa, Roosa Immonen ja Liisa Rahkola tekivät jatkosopimuksen tulevalle kaudelle.

ONS smallKauden päättäjäiset saatiin päätökseen hyvissä ajoin ennen kello 21 määräaikaa - osoitus onssilaisesta tehokkuudesta! Tilaisuudessa palkittii vuoden aikana menestyneitä ja kehittyneitä pelaajia sekä seuratoimijoita. Palkitut on esitelty artikkelin lopussa.

ONS smallMenneen kauden joukkueesta 10 pelaajaa on tähän mennessä solminut jatkosopimuksen Edustusjoukkueen kanssa kaudelle 2018, ja monen muun kanssa neuvottelut jatkuvat kiihkeästi. Myös ONS:n ulkopuolelta on osoitettu kiinnostusta Edustusjoukkueeseen; mukava ilmapiiri, taustojen ankara työ pelaajien hyvinvoinnin eteen, loistavat olosuhteet Oulussa, ja hyvä valmennus sekä pelaajakasvatus ovat laajalti Suomessa tiedossa. Vastikään tuli ONSsiin 5 kutsua TU19-majuleirille, leirin päätteeksi pelataan parin viikon päästä maaottelu Englantia vastaan. ONS oli eniten kutsuja saanut seura Suomessa.

ONS smallSeuran syyskokous pidettiin 1.11.2017 Ouluhallin isossa kokoushuoneessa. Paikalla oli 16 seuran jäsentä. Kokouksessa päätettiin vuoden 2018 toimintaohjelmasta, kausi- ja jäsenmaksuista sekä valittiin uusi johtokunta.

Seurassa tapahtuu