headerpohja 2019

OGC 2019

HUOM!

D + E -ikäluokkien otteluohjelmat on nyt julkaistu!  KS Results > 

Ruokailupakettien varaaminen nyt käynnissä. Linkin löydä Ylävaliosta PAKETIT alta. HELMIKUUN TURNAUKSEEN VOI TILATA PAKETTEJA 27.1. ASTI!

llmoittautuminen F&G -sarjoihin on avattu. Linkin löydä Ylävaliosta SARJAT 2019 alta.

Yleistä

OGC järjestetään perinteiseen tapaan kutsuturnauksena kaikissa kilpasarjoissa. Turnauksen tavoitteena on saada mukaan mahdollisimman tasokkaita joukkueita kustakin ikäluokasta. Tammikuun turnaus on pelkästään kutsuturnaus johtuen rajallisista tilaresursseista. Käytössä on vain Heinäpään jalkapallohalli (Arina Areena) ja maksimissaan 2 ikäluokkaa ehtii pelata turnauksen (C14 ja C15).

Helmikuun turnaukseen on mahdollista ottaa mukaan myös harrastesarjoja (lähinnä D-ikäluokkaan). Ouluhallissa järjestettävä F/G -ikäluokan turnaus on avoin kaikille (myös poikajoukkueille).

Aikataulut

OGC 2019 pelataan perinteiseen tapaan kahtena viikonloppuna tammi-helmikuussa. Ensimmäinen turnaus, C -ikäluokat, pelataan 11.- 13.1. Pelit alkavat jo perjnataiaamuna mikä kannattaa ottaa huomioon osallistumista miettiessä. Mahdollisuudet ottelujen järjestelyyn niin että pelejä ei tulisi perjantaille iltaa lukuun ottamatta ovat lähes olemattomat. Kauempaa tulevienkin pitää varautua peleihin jo perjantaina puolilta päivin. Turnaus päättyy sunnuntaina (noin) kello 18:00 viimeisiin mitalipeleihin.

Tammikuun turnaus pelataan yksinomaan Heinäpään palloiluhallissa (Arina Areena). Pelit alkavat perjantaina aamulla kello 8:00 ja jatkuvat perjantaina ja lauantaina ilta kymmeneen. Sunnuntaina pyrimme saamaan turnauksen "pakettiin" kello 18 mennessä.

D-E turnaus pelataan 1.-3.2. perjantaista sunnuntaihin. Arina Areenalla peliajat ovat samat kuin tammikuun turnauksessa. Ouluhalli turnaus pelataan ainoastaan lauantaina ja sunnuntaina 09:00 - 20:00 välisenä aikana (sunnuntai voi loppua jo aikaisemmin). 2019 emme jaa yhtään ikäluokkaa kilpa- ja harrastesarjoiksi. Kaikki C - D -ikäluokkien sarjat ovat kilpasarjoja.

Lisää tietoja löydät jatkossa myös FB -sivuilta.

ogc2017p

Kirjautuminen ainoastaan sivuston hallintaan. Joukkueiden kirjautumiset tapahtuvat Tulospalvelusivustolla noin kuukausi ennen ensimmäisiä pelejä.

Muista minut