lk2014oulu

Laura Kalmari -lopputurnaus 2019 Oulu

ONS järjestää Laura Kalmari – lopputurnauksen Oulussa kesällä 2019.

Olemme varmoja, että ONS yhdessä Oulun kaupungin kanssa pystyy tarjoamaan erittäin hyvät puitteet laadukkaan turnauksen järjestämiselle. Meillä on käytössä erinomaiset olosuhteet Heinäpään urheilukeskuksessa. Laadukkaat nurmikentät, tekonurmi sekä ulkona että hallissa tarjoavat loistavat puitteet pelaajille, kannattajille ja tarkkailijoille. Pukuhuoneet, kioskit, palvelut ja ruokailut pystytään järjestämään Heinäpään alueelle erittäin tiiviisti mikä tarjoaa joukkueille mahdollisuuden seurata myös muiden otteluita ja päästä aitoon turnaustunnelmaan.

ONS on seurana järjestänyt monta onnistunutta OGC -turnausta Oulun alueella, joten toimiva konsepti on tiedossa niin ruokailujen, kuljetuksien ja aikataulujen suhteen. Koska etäisyydet keskustasta ovat lyhyet niin joukkueet pystyvät liikkumaan helposti myös kävellen. Tarjoamme joukkueille myös maksullisia turnauskuljetuksia lentokentältä, rautatieasemalta ja myös turnauksen aikana kuljetuksia Heinäpäästä keskustaan. Päivitämme nettisivujen lisäksi myös turnauksen Facebook -sivustoa, mistä löytyy uusimmat uutiset ja tiedot miten valmistelut etenevät. 

Seuramme 04 ikäluokan joukkue on pelannut mitaleille kahdessa perättäisessä lopputurnauksessa. Ikäluokkamme on turnauksen kärkikaartia. Turnaus tarjoaa mahdollisuuden päästä seuraamaan T15 -ikäluokan huippujalkapalloa paikan päällä. Jalkapallon lisäksi huippuviihdettä tarjoaa samaan aikaan Oulussa pidettävä QStock festivaaali, joten nähtävää kaupungissa riittää ihan varmasti.
Tervetuloa Ouluun kesällä. #laurakalmari2019

 

@Laura Kalmari 2019