Slider

junnut2018

Uutiset & tiedotteet

Koronatiedote 29.11.2020 - TÄRKEÄÄ!!

Pohjois-Pohjanmaan alueellisen koordinaatioryhmän mukaan Pohjois-Pohjanmaa on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen.

Tilanteesta vakavuudesta johtuen seuran johtokunta on päättänyt noudattaa Palloliiton suosituksia sekä Oulun kaupungin johtoryhmän tekemiä päätöksiä leviämisvaiheessa oleville alueille. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että:

  • Seuran juniorijoukkueet eivät harjoittele sisätiloissa eivätkä myöskään ulkona, mukaan lukien koulunsalit ja jalkapallohallit.

  • Juniorijoukkueet eivät osallistu omalla alueella pelattaviin harjoituspeleihin ja -turnauksiin.

  • Juniorijoukkueiden toiminnassa ei matkusteta tapahtumiin, otteluihin ja kilpailuihin oman alueen (sairaanhoitopiiri) ulkopuolelle.

Yllä mainitut rajoitukset ovat voimassa 29.11. –  20.12.2020 asti, ellei seura toisin ilmoita.

Nyt käyttöön otettavat rajoitukset ovat harmittavia mutta tilanteen vakavuuden huomioiden pakollisia. Myös muut alueen seurat ovat ryhtyneet vastaaviin toimiin ja uskon että suhtaudutte asiaan sen vaatimalla vakavuudella.

Linkki Palloliiton suosituksiin leviämisvaiheessa oleville alueille: AVAA TÄSTÄ >>

Linkki Oulun kaupungin johtoryhmän päätöksiin 29.11: AVAA TÄSTÄ >>

Yhteistyöterveisin,

Juha Isomaa
Johtokunnan puheenjohtaja
Oulun Naisfutis Ry

Seuran syyskokous 21.12.2020

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina, 21. joulukuuta 2020 kello 17:00 ONS:n toimistolla (Nuottasaarentie 12).

Lue lisää...

2013 joukkueen toiminta lähtenyt hienosti käyntiin!

Reilu kuukausi sitten ONS-organisaatioon saatiin lisää laajuutta, sillä seura perusti joukkueen ikäluokalle T13. Päävalmentajana toimii Antti Roivainen, joka kertoi minulle hieman joukkueen taustoista ja siitä, millä periaatteella hommaa lähdettiin pyörittämään.

Lue lisää...

PoPLin uutiskirjeet 2020

PoPLin uutiskirje 11/2020 on luettavissa TÄSTÄ!

Aikaisemmat Uutiskirjeet Lue lisää linkin alla!

Lue lisää...

Ryhmämuotoisen harrastamisen ohjeet Oulussa 12.11.2020 asti

Tiedote 28.10 järjestetyn Oulun kaupungin ja alueen urheiluseurojen koronakokouksen pohjalta.

Oulussa on viime aikoina todettu koronavirustapauksia ja -altistumisia ryhmäharrastuksissa. Oulun kaupunki korostaa, että samaa harrastustoimintaa voidaan toteuttaa hyvin erilaisilla tavoilla. Kaikessa harrastustoiminnassa on jo tehty ja on tehtävissä lisää muutoksia, jotka vähentävät viruksen leviämisen riskiä. Oulun kaupunki ei luokittele harrastuksia korkean ja matalan riskin lajeiksi. Kaupunki edellyttää jokaiselta toimijalta suunnitelmallisia muutoksia, jotka parantavat terveysturvallisuutta.

Lue lisää...

ONS:n Futismuistelot, osa 2

Sarjassamme Futismuistelot haastattelemme pääosin Oulusta eteenpäin ponnistaneita jalkapalloilijoita tai seuratoimintaan kuuluneita henkilöitä. Mitkä asiat ovat kirkkaimpina mielessä, kun palataan ajassa taaksepäin ja mitä heille mahtaakaan kuulua juuri nyt.

Tällä kertaa kysymyksiin vastailee Kansallisen Kokoomuksen eduskuntaryhmään kuuluva kansanedustaja ja varapuheenjohtaja Mari-Leena Talvitie.

Lue lisää...

Palloliiton seurakirjeet 2020

Palloliiton seurakirje lokakuu / 2020 on nyt luettavissa.

Siirry lukemaan seurakirje TÄSTÄ >

AIKAISEMMAT 2020 Seurakirjeet Lue lisää linkin alta.

Lue lisää...

Seurayhteistyö laajenee myös tytöissä kaudella 2021!

Haukiputaan Pallo liittyy vahvana tyttöjalkapalloseurana Ajax-Sarkkirannan, Tervarit Juniorien, Limingan Pallokarhujen ja Oulu Nice Soccerin 2019 solmimaan seurayhteistyösopimukseen tyttöpuolen laadukkaan pelaajapolun kehittämiseksi. Uusi seurayhteistyösopimus kattaa kaudet 2020-2021 ja 2021-2022 sekä sisältää 4 vuoden vuosittaisen option. Sopimuksessa on mm. määritelty ikäluokittaiset yhteistyön muodot, joiden avulla parannetaan pelaajien laadukasta arkea, sekä taataan harrastamisen mahdollisuus eri tasoilla, eri ikävaiheissa. Sopimuksen kautta myös käytössä olevat resurssit voidaan hyödyntää tehokkaammin. Yhteistyösopimukseen määrittämiin toimintoihin on myös muiden seurojen mahdollista osallistua sopimusseurojen yhteisellä päätöksellä ja yhteistyötä voidaan laajentaa pysyvämpäänkin muotoon.

Lue lisää...

Lisää uutisia löydät UUTISVALIKOSTA.

Artikkeleja yhteensä 90 kpl ( 2020-12-02 11:11 )

TOIMISTO 2020:

Tapahtumia ei löytynyt

Vuosikello 2020

Tapahtumia ei löytynyt

tahtiseura pieni JP