Slide
OGC

ONS | Heart in the Game !

Tuoreimmat uutiset ja tiedotteet:

Uusi hallitus valittu vuosikokouksessa

Seuran vuosikokous pidettiin 15.6. klo 18.00 alkaen Heinäpään hallin neuvotteluhuoneessa. Kokouksessa käsiteltiin seuran sääntömääräiset asiat ja valittiin hallitus tulevalle kaudelle.

ONS, Stadium ja Craft yhteistyöhön!

Oulun Naisfutis ry on solminut yhteistyösopimuksen kausille 2023-2026 Stadiumin ja Craftin kanssa!

Prinsessafutiksen ilmoittautuminen avattu!

ONS:n perinteikkään ja suositun Prinsessafutiksen ilmoittautuminen on avattu! Prinsessafutis järjestetään 8.-12.8 Heinäpään nurmikentillä klo 17-18.

ONS:n Futismuistelot, Osa 3

ONS:n Futismuistelot sarja jatkuu taas! Sarjassamme haastattelemme pääosin Oulusta eteenpäin ponnistaneita jalkapalloilijoita tai seuratoimintaan kuuluneita henkilöitä. Mitkä asiat ovat kirkkaimpina mielessä, kun palataan ajassa taaksepäin ja mitä heille mahtaakaan kuulua juuri nyt. Tällä kertaa haastateltavaksemme saimme Lasse Miettusen.

Pelaajaesittelyssä Neea Tähtisaari

Neea Tähtisaari on 15-vuotias RoPS:n kasvatti, joka siirtyi tänä keväänä ONS:n BSM-joukkueeseen. Hän pelaa ONS:ssa enimmäkseen keskikentällä, ja maajoukkuetta edustaessaan hän on pelannut laidassa. Neea päätyi jalkapallon pariin ollessaan noin seitsemän vuotta vanha. Silloin hänen koulussaan kerrottiin jalkapallosta kiinnostuneille tytöille tulossa olevasta joukkueesta. Neea innostui, ja siirtyi ikäkausijoukkueeseen heti kun se perustettiin. Neea pelasi RoPS:ssa kaikkiaan kahdeksan vuotta ennen siirtymistään ONS:iin.

Pelaajaesittelyssä Lilja Niiranen

Pelaajaesittelyyn tällä kertaa pääsee 18-vuotias Lilja Niiranen, joka pelaa maalivahtina ONS:n naisten edustusjoukkueessa sekä BSM-joukkueessa.

Tulevaisuuden tähdet -ohjelma käynnistyy Oulussa!

Ohjelman tavoitteena on sitouttaa tyttöpelaajia vahvemmin lajiin ja paikallisiin naisten edustusjoukkueisiin ja sitä myötä kasvattaa kannattajakulttuuria Kansallisen Liigan otteluissa. Osana Tulevaisuuden tähdet -ohjelmaa viidelle pääsarjan seuralle tarjotaan palkkatuki puolipäiväisen ohjelmakoordinaattorin rekrytointiin. Tyttöjoukkueilla viidellä alueella Suomessa on mahdollisuus hakea mukaan ohjelmaan.

ONS järjestää yhteistyössä OP Oulun kanssa Hippo-futiskoulun!

OP Hippo-futiskoulu järjestetään 21.-22.6 klo 10-14 välillä Heinäpään jalkapallohallilla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 2013-2018 syntyneet lapset!

Lisää uutisia löydät UUTISVALIKOSTA.

Artikkeleja yhteensä 77 kpl ( 2022-06-29 11:51 )

  FB ROUND  insta   Twitter   youtube R

AJANKOHTAISTA 2022:

Tapahtumia ei löytynyt

tahtiseura pieni JP