Slider

junnut2020 xmas

Uutiset & tiedotteet

Ilmoittautuminen UEFA & Disney Playmakers ryhmiin on nyt avattu!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset TÄSTÄ.

ONS yhdessä UEFAn ja Disneyn kanssa kannustamaan tyttöjä jalkapallon pariin!

Seuramme on valittu yhdessä Haukiputaan Pallon ja Ajax-Sarkkirannan kanssa mukaan toteuttamaan 5-8 -vuotiaille tytöille suunnattua UEFA Playmakers -ohjelmaa. Ohjelma käynnistyy keväällä Suomessa usealla eri paikkakunnalla. UEFA Playmakers -ohjelman kautta haluamme tarjota nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena. Playmakers-harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tuttujen Disney -tarinoiden maailmassa.

Lue lisää...

Ilkka Matilasta ONS:n fysiikkavalmennuksesta vastaava

Oulun Naisfutis ry ja Ilkka Matila (Kuntokeskus Performance) ovat sopineet, että Ilkka Matila vastaa jatkossa seuran fysiikkavalmennuksesta. Ilu on aikaisemmin vastannut seuran edustusjoukkueen, BSM-joukkueen sekä muutamien nuorempien ikäluokkien fysiikkavalmennuksesta.

Lue lisää...

PoPLin uutiskirjeet

PoPLin uutiskirje 1/2021 on luettavissa TÄSTÄ!

Aikaisemmat Uutiskirjeet Lue lisää linkin alla!

Lue lisää...

Uusi puheenjohtaja ja hallitus valittu syyskokouksessa

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin maanantaina 21.12. klo 17:00. Fyysisenä kokoontumispaikkana toimi ONS:n toimisto Heinäpään hallilla, jossa oli paikalla johtokunnan puheenjohtaja sekä muita johtokunnan jäseniä. Poikkeustilanteesta johtuen kokous pidettiin Teams -yhteydellä.

Lue lisää...

Palloliiton seurakirjeet 2020

Palloliiton seurakirje joulukuu / 2020 on nyt luettavissa.

Siirry lukemaan seurakirje TÄSTÄ >

AIKAISEMMAT 2020 Seurakirjeet Lue lisää linkin alta.

Lue lisää...

Seuran palkitut 2020

Yhteisiä kauden päättäjäisiä ei päästy tänä vuonna yhdessä juhlimaan vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi, mutta perinteiset seura- ja joukkuepalkinnot jaettiin edellisvuosien tapaan. Pienimmät ONS:n juniorit palkittiin mitalein ja 2010 ikäluokasta eteenpäin palkittiin vuoden kehittynein, vuoden harjoittelija ja vuoden pelaaja. Alla listaus kaikista palkituista.

Lue lisää...

Koronatiedote 29.11.2020 - TÄRKEÄÄ!!

Pohjois-Pohjanmaan alueellisen koordinaatioryhmän mukaan Pohjois-Pohjanmaa on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen.

Tilanteesta vakavuudesta johtuen seuran johtokunta on päättänyt noudattaa Palloliiton suosituksia sekä Oulun kaupungin johtoryhmän tekemiä päätöksiä leviämisvaiheessa oleville alueille. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että:

  • Seuran juniorijoukkueet eivät harjoittele sisätiloissa eivätkä myöskään ulkona, mukaan lukien koulunsalit ja jalkapallohallit.

  • Juniorijoukkueet eivät osallistu omalla alueella pelattaviin harjoituspeleihin ja -turnauksiin.

  • Juniorijoukkueiden toiminnassa ei matkusteta tapahtumiin, otteluihin ja kilpailuihin oman alueen (sairaanhoitopiiri) ulkopuolelle.

Yllä mainitut rajoitukset ovat voimassa 29.11. –  20.12.2020 asti, ellei seura toisin ilmoita.

Nyt käyttöön otettavat rajoitukset ovat harmittavia mutta tilanteen vakavuuden huomioiden pakollisia. Myös muut alueen seurat ovat ryhtyneet vastaaviin toimiin ja uskon että suhtaudutte asiaan sen vaatimalla vakavuudella.

Linkki Palloliiton suosituksiin leviämisvaiheessa oleville alueille: AVAA TÄSTÄ >>

Linkki Oulun kaupungin johtoryhmän päätöksiin 29.11: AVAA TÄSTÄ >>

Yhteistyöterveisin,

Juha Isomaa
Johtokunnan puheenjohtaja
Oulun Naisfutis Ry

Lisää uutisia löydät UUTISVALIKOSTA.

Artikkeleja yhteensä 95 kpl ( 2021-03-04 04:53 )

TOIMISTO 2021:

8 maalis
TJ lomalla
Päivä 2021-03-08 08:00 - 2021-03-14 00:00

Vuosikello 2020

Tapahtumia ei löytynyt

tahtiseura pieni JP