Slider

junnut2020 xmas

Uutiset & tiedotteet

PoPLin uutiskirjeet

PoPLin uutiskirje 1/2021 on luettavissa TÄSTÄ!

Aikaisemmat Uutiskirjeet Lue lisää linkin alla!

Lue lisää...

Uusi puheenjohtaja ja hallitus valittu syyskokouksessa

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin maanantaina 21.12. klo 17:00. Fyysisenä kokoontumispaikkana toimi ONS:n toimisto Heinäpään hallilla, jossa oli paikalla johtokunnan puheenjohtaja sekä muita johtokunnan jäseniä. Poikkeustilanteesta johtuen kokous pidettiin Teams -yhteydellä.

Lue lisää...

Palloliiton seurakirjeet 2020

Palloliiton seurakirje joulukuu / 2020 on nyt luettavissa.

Siirry lukemaan seurakirje TÄSTÄ >

AIKAISEMMAT 2020 Seurakirjeet Lue lisää linkin alta.

Lue lisää...

Seuran palkitut 2020

Yhteisiä kauden päättäjäisiä ei päästy tänä vuonna yhdessä juhlimaan vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi, mutta perinteiset seura- ja joukkuepalkinnot jaettiin edellisvuosien tapaan. Pienimmät ONS:n juniorit palkittiin mitalein ja 2010 ikäluokasta eteenpäin palkittiin vuoden kehittynein, vuoden harjoittelija ja vuoden pelaaja. Alla listaus kaikista palkituista.

Lue lisää...

Koronatiedote 29.11.2020 - TÄRKEÄÄ!!

Pohjois-Pohjanmaan alueellisen koordinaatioryhmän mukaan Pohjois-Pohjanmaa on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen.

Tilanteesta vakavuudesta johtuen seuran johtokunta on päättänyt noudattaa Palloliiton suosituksia sekä Oulun kaupungin johtoryhmän tekemiä päätöksiä leviämisvaiheessa oleville alueille. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että:

  • Seuran juniorijoukkueet eivät harjoittele sisätiloissa eivätkä myöskään ulkona, mukaan lukien koulunsalit ja jalkapallohallit.

  • Juniorijoukkueet eivät osallistu omalla alueella pelattaviin harjoituspeleihin ja -turnauksiin.

  • Juniorijoukkueiden toiminnassa ei matkusteta tapahtumiin, otteluihin ja kilpailuihin oman alueen (sairaanhoitopiiri) ulkopuolelle.

Yllä mainitut rajoitukset ovat voimassa 29.11. –  20.12.2020 asti, ellei seura toisin ilmoita.

Nyt käyttöön otettavat rajoitukset ovat harmittavia mutta tilanteen vakavuuden huomioiden pakollisia. Myös muut alueen seurat ovat ryhtyneet vastaaviin toimiin ja uskon että suhtaudutte asiaan sen vaatimalla vakavuudella.

Linkki Palloliiton suosituksiin leviämisvaiheessa oleville alueille: AVAA TÄSTÄ >>

Linkki Oulun kaupungin johtoryhmän päätöksiin 29.11: AVAA TÄSTÄ >>

Yhteistyöterveisin,

Juha Isomaa
Johtokunnan puheenjohtaja
Oulun Naisfutis Ry

Seuran syyskokous 21.12.2020

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina, 21. joulukuuta 2020 kello 17:00 ONS:n toimistolla (Nuottasaarentie 12).

Lue lisää...

2013 joukkueen toiminta lähtenyt hienosti käyntiin!

Reilu kuukausi sitten ONS-organisaatioon saatiin lisää laajuutta, sillä seura perusti joukkueen ikäluokalle T13. Päävalmentajana toimii Antti Roivainen, joka kertoi minulle hieman joukkueen taustoista ja siitä, millä periaatteella hommaa lähdettiin pyörittämään.

Lue lisää...

Ryhmämuotoisen harrastamisen ohjeet Oulussa 12.11.2020 asti

Tiedote 28.10 järjestetyn Oulun kaupungin ja alueen urheiluseurojen koronakokouksen pohjalta.

Oulussa on viime aikoina todettu koronavirustapauksia ja -altistumisia ryhmäharrastuksissa. Oulun kaupunki korostaa, että samaa harrastustoimintaa voidaan toteuttaa hyvin erilaisilla tavoilla. Kaikessa harrastustoiminnassa on jo tehty ja on tehtävissä lisää muutoksia, jotka vähentävät viruksen leviämisen riskiä. Oulun kaupunki ei luokittele harrastuksia korkean ja matalan riskin lajeiksi. Kaupunki edellyttää jokaiselta toimijalta suunnitelmallisia muutoksia, jotka parantavat terveysturvallisuutta.

Lue lisää...

Lisää uutisia löydät UUTISVALIKOSTA.

Artikkeleja yhteensä 92 kpl ( 2021-01-20 20:28 )

TOIMISTO 2020:

5 helmi
OGC -turnaus
Päivä 2021-02-05 08:00 - 2021-02-07 20:00

Vuosikello 2020

Tapahtumia ei löytynyt

tahtiseura pieni JP