Header kerhot

Tervetuloa mukaan ONS:n Futiskerhoon!

ONS:n Futiskerho on tarkoitettu 2016 - 2018 syntyneille pelaajille. Futiskerho järjestetään perjantaisin Heinäpään hallissa ons_hahmo.png.pngklo 18.15-19.15

Liikuntapedagogiikan tavoitteiden mukaisesti ONS:n futiskerhon tavoitteena on kasvattaa lapsia liikuntaan ja kasvattaa lapsia liikunnan avulla. Liikunnan avulla kasvattamisen periaatteiden mukaisesti kerhossa opetetaan lapsille jalkapallotaitojen lisäksi perusliikuntataitoja.

Futiskerhon hinta on 25€/kk. Ensimmäisenä vuotena hinta sisältää Palloliiton vakuutuksen sekä pelipassin. Toimintaan voi käydä tutustumassa yhden kerran ilmaiseksi.

Lisätietoa toiminnasta saa toiminnanjohtaja Riikka Ylitalolta (040-5477337, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai valmennuspäällikkö Jukka Dunderilta (044-7531333, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)

Uudet pelaajat ilmoittautukaa mukaan alla olevan lomakkeen kautta!

HUOM! Ensimmäiselle tutustumiskerralle ei tarvitse ilmoittautua. Riittää, että lomakkeen täyttää siinä vaiheessa, kun tutustumiskerran jälkeen päättää jatkaa kerhossa!