Kerhot

Tervetuloa mukaan ONS:n Futiskerhoon!

ONS:n Futiskerho on tarkoitettu 2014 -syntyneille ja sitä nuoremmille pelaajille. Futiskerho järjestetään perjantaisin Heinäpään hallissa klo 17.00-18.00

Liikuntapedagogiikan tavoitteiden mukaisesti ONS:n futiskerhon tavoitteena on kasvattaa lapsia liikuntaan ja kasvattaa lapsia liikunnan avulla. Liikunnan avulla kasvattamisen periaatteiden mukaisesti kerhossa opetetaan lapsille jalkapallotaitojen lisäksi perusliikuntataitoja.

Ilmoittaudu mukaan seuran nettisivuilla - ILMOITTAUDU MUKAAN. Ilmoittautumisen yhteydessä valitse ”Futiskerho 2014 ja nuoremmat". 

Futiskerhon hinta on 25€/kk. Ensimmäisenä vuotena hinta sisältää Palloliiton vakuutuksen sekä pelipassin. Toimintaan voi käydä tutustumassa yhden kerran ilmaiseksi.

Lisätietoa toiminnasta saa toiminnanjohtaja Riikka Ylitalolta (040-5477337, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai valmennuspäällikkö Jukka Dunderilta (044-7531333, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.)