Harjoitukset Arina Areenalla

... sitten vaan harjoittelemaan!

Harjoituksia pidetään läpi vuoden. Harjoituskerrat/viikko riippuvat ikäluokasta. Nuoremmille junioreille pyritään tarjoamaan 2-3 harjoituskertaa viikossa. Harjoitusten lisäksi läpi vuoden osallistutaan peleihin ja turnauksiin joko paikallisesti tai jossain kauempana.

Talvella harjoitellaan pääsääntöisesti Oulun kaupungin tiloissa (koulusaleissa sekä Ouluhallissa ja Heinäpään Jalkapallohallissa). Näiden käyttö on juniori-ikäisille maksutonta. Seura on myös ostanut vuoroja alueen yksityisistä jalkapallohalleista paikkaamaan tilanpuutetta (OPS-halli,  Kempeleen Palloiluhalli ja Garam Masala Heinäpäässä. Näiden tilojen käytöstä peritään maksu joka menee aina käyttävälle joukkueelle.  Keväällä siirrytään ulos hiekka- ja tekonurmikentille. Kesäkuun alussa päästään nurmikentille, joilla voidaan harjoitella aina syyskuun loppupuolelle asti. Käyttövuorot hakee AINA seura.

Harjoitus kestää yleensä noin tunnin. Halli- ja kenttäharjoituksiin saavutaan yleensä 30-45 minuuttia ennen harjoitusten alkua. Aikaa on varattava paitsi varusteiden vaihtoon, myös alkulämmittelyyn ennen harjoitusvuoron alkua. Alkulämmittely ja harjoituksen lopussa pidettävä loppuvenyttely ovat tärkeitä jotta vältyttäisiin vammoilta harjoituksissa ja raajojen kipeytymisiltä harjoitusten jälkeen.

Harjoituksissa oletuksena on että kaikki osallistuvat niihin. Tästä syystä on tärkeää että mahdolliset poissaolot ilmoitetaan valmentajalle mahdollisimman aikaisin. Poissaoloista on AINA ilmoitettava. Tarkista ilmoitustavat joukkueen tiedoista - kaikilla joukkueilla ja pelaajilla on käytössä MyClub -kalenteri, johon osallistumiset on helppo ilmoittaa.