Uuden pelaajan ilmoittaminen seuran joukkueisiin / kerhoihin.

Ole hyvä ja täytä alla kysytyt tiedot. Tällä lomakkeella voit ilmoittautua seuran joukkueisiin sekä mahdollisiin kerhoihin. Ennen kerhoihin ilmoittautumista tarkista järjestetäänkö niitä kuluvan vuoden aikana. Kaikki tiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä käytetä ilmoittautumisen lisäksi muuhun tarkoitukseen. Tietoja ei myöskään luovuteta kolmensille osapuolille.

2008 ja sitä ennen syntyneet: Ottakaa yhteys suoraan ikäluokan joukkueeseen (joukkueenjohtaja)!

Huomioi että tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia. Lomaketta ei voi lähettää ilman niitä. Osallistujilta kerättävät tiedot ja niiden käyttötarkoitus - TUTUSTU!

Pelaaja:

Nimi puuttuu
valitse jompi kumpi vaihtoehto!

Muista täyttää alempana Pelipassin hankintaan liittyvät tiedot!

 

Kerro missä seurassa.
Syöte ei kelpaa
Valitse vuosi

Ensisijainen huoltaja:

Nimi puuttuu
Sähköpostiosoite vaaditaan
Anna puhelinnumero ilman välilyöntejä tai muita merkkejä (01234567890)
Anna lähisoite
Anna postinumero ja postitoimipaikka

Varustepaketti

Voit tilata halutessasi maksullisen varustepaketin, johon sisältyy T-paita, juomapulle sekä varustepussi. Paketin hinta on 20€ ja se laskutetaan paketin tilanneilta osallistumismaksun yhetydessä.

 

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa

Seuran ja erityisesti joukkueiden toiminta pyörii pääasiassa vapaaehtoisen työn varassa. Jos olet kiinnostunut osallistumaan toimintaan lapsesi joukkueessa (myös kerhoissa ja leireillä) jollain tavalla. ole hyvä ja valitse alla olevista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopiva tehtävä. Seura tarjoaa kaikille vapaaehtoisille tarvittavaa koulutusta.

 

Valitse joku vaihtoehdoista

Pelaaja tarvitsee Palloliiton pelipassin sekä vakuutuksen voidakseen toimia joukkueessa pelaajana (oman tai pelipassiin sisältyvän Palloliiton vakuutuksen). Pelipassi sekä vakuutus hankitaan myös kerhoihin osallistuville pelaajille. Pelipassia ja mahdollista vakuutusta varten tarvitsemme myös pelaajan syntymäajan ja -paikan. Mikäli pelaajalla on jo ennestään pelipassi, sitä ei tarvitse hankkia uudelleen. Aiemmin myönnetty passi voidaan tarvittaessa rekisteröidä seuralle ja päivittää samalla ajan tasalle.

 

Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Invalid Input
Vahvista tutustuminen tietosuojakäytäntöihin.
Syöte ei kelpaa

ILMOITTAUTUMISET: ( 2021-04-23 )

Korttelifutis Hiukkavaara: 0
Korttelifutis Ritaharju: 0
Korttelifutis Metsokangas: 0
ONS Kerho 13: 27
ONS-12: 2
ONS-11: 0
ONS-10: 2
Prinsessafutis 2020: 18

Laskuri koekäytössä !

  FB ROUND  insta   Twitter

tahtiseura pieni JP