Header Juniorit 2021
Header BSM
Header 0506
Header ONS-06
Header ONS-07
Header ONS-08
Header ONS-09
Header ONS-10
Header ONS-11
Header ONS-12
Header ONS-13
Header ONS-13

Tervetuloa ONS:n juniorijoukkueiden pariin!

ONS:ssa toimii juniorijoukkueita 2014 syntyneistä aina B-ikäluokkaan asti. Kaikista ikäluokista löytyy 1-2 joukkuetta. Lisäksi seuralla on kerhotoimintaa nuoremmille tytöille. Juniorijoukkuieden yhteystiedot yms löytyvät viereisestä valikosta kunkin ikäluokan tai joukkueen omilta sivuilta. Seurassa on myös Naisten edustusjoukkue joka pelaa kaudella 2021 Naisten Ykköstä.

Uusille ja harrastusta mahdollisesti aloitteleville pelaajille löytyy tietopaketti oikelalla olevasta valikosta. Valikosta löytyy myös lomake, jolla voi ilmoittautua mukaan johonkin seuran joukkueista. Tiedot välitetään kunkin ikäluokan toiminnasta vastaaville henkilöille ja he ottavat yhteyttä sekä neuvovat käytännön järjestelyissa.

ONS järjestää myös kesäleirejä vasta-alkajille. Nämä Prinsessafutis-leirit jatkuvat kerhotoimintana syksyllä ja keväällä. Jos taidot ja into riittää, leireiltä ja kerhoista on mahdollista siirtyä oman ikäluokan joukkueisiin. Kerhotoiminnasta löytyy lisätietoa Kerhot-sivuilta ja kesällä järjestettävistä leireistä Kesäfiilis-sivuilta.