Frozen_920x1080_ONS.jpg

UEFA & Disney Playmakers

UEFA Playmakers -ohjelman kautta tarjoamme alueemme tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Ohjelman kautta kiinnitymme osaksi valtakunnallista ja eurooppalaista kokonaisuutta, sillä Playmakers -ohjelmaan pääsevät lähivuosina tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa. Ohjelma on kohdistettu 5-8 vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa

Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun Disney Frozen 2 -elokuvan tarinaan pohjautuen. Yksi Playmakers jakso sisältää 10 harjoitusta ja sen hinta on 40€ sisältäen Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen. Kurssimaksu laskutetaan ennen ensimmäistä kertaa.

Ohjaajina toimivat Playmakers -valmentajakoulutuksen käyneet ohjaajat.

HOX. TALVEN TAPAHTUMA PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN TAKIA! Uusia ryhmiä suunnitteilla taas loppukeväästä/alkukesästä.

 

Lisätietoja toiminnasta: Riikka Ylitalo (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040-5477337)