Frozen_920x1080_ONS.jpg

UEFA & Disney Playmakers

UEFA Playmakers -ohjelman kautta tarjoamme alueemme tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Ohjelman kautta kiinnitymme osaksi valtakunnallista ja eurooppalaista kokonaisuutta, sillä Playmakers -ohjelmaan pääsevät lähivuosina tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa. Ohjelma on kohdistettu 2013-2016 syntyneille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa

Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun Disney Frozen 2 -elokuvan tarinaan pohjautuen. Yksi Playmakers jakso sisältää 10 harjoitusta ja sen hinta on 40€ sisältäen Palloliiton korttelipassin ja vakuutuksen. Kurssimaksu laskutetaan ennen ensimmäistä kertaa.

Ohjaajina toimivat Playmakers -valmentajakoulutuksen käyneet ohjaajat.

ONS järjestää kevään aikana kaksi eri ryhmää:

Torstaisin 8.4. alkaen klo 17-18 Metsokankaan koulun salissa

Perjantaisin 9.4. alken klo 18.30 - 19.30 Ritaharjun koulun salissa

Huom! Minimiosallistujamäärä on 10hlöä/ryhmä, jotta ne toteutetaan.

 

OHEISET RYHMÄT OVAT TÄYNNÄ! Järjestämme mahdollisesti kesällä uuden ryhmän, josta informoimme erikseen! 

 

Lisätietoja toiminnasta: Riikka Ylitalo (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040-5477337) & Anu Hirvelä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040-8417799).