Jäsenyyden rekisteröiminen ONS:ssa / Uusi jäsenyys

Voit liittyä tällä lomakkeella Oulun Naisfutis ry:n (2033198-2) jäsenksi. Jäsenenä voit osallistua seuran vuosikokouksiin ja sinulla on niissä myös äänioikeus. Jäsenkausi on kalenterivuosi (=pelaajan lisenssivuosi).

Seura on syyskokouksessaan 2017 hyväksynyt kaikkien pelaajien huoltajat seuran jäseniksi. Jotta jäsenyys "aktivoituu", tulee myös jäsenen hyväksyä jäsenyys.

Jäsenyytesi voit vahvistaa täyttämällä tämän lomakkeen. Koska jäsenyys myös liittyy seuran pelaajaan, tulee pelaajatunnus (Pallo ID) antaa lomakkeen yhteydessä. Pelaajan PalloID löytyy nyt pelaajan jäsenkortista.

JÄSENEKSI VOIT LIITTYÄ MYÖS MAKSAMALLA SEURAN JÄSENMAKSUN 20€. OHJEET LÖYTYVÄT SEURA -VALIKOSTA, KOHDASTA SEURAMAKSUT. Uusi jäsenyys astuu voimaan jäsenmaksun maksupäivästä.

 

 

 

Syöte ei kelpaa
Syötä 8-numeroinen palloid.
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa

Seura tarjoaa jäsenille ensisijaisesti mobiilijäsenkorttia. Jotta saat mobiilikortin käyttöösi, sinun tulee antaa puhelinnuerosi alla olevaan kenttään.

Kun numerosi on lisätty korttijärjestelmään, saat siihen ohjeet jäsenkortin lataamiseksi. Mikäli olet jo Cardun käyttäjä, kortti ilmaantuu automaattisesti korttivalikoimaasi.

Mitä etua mobiilikortista on?

Mobiilikortin kautta seura voi välittää jäsenyyteen liittyvää tietoa (jäsntarjoukset, tilaisuudet, tapahtumat jne.) Korttiin voidaan lisätä myös erilaisia jäsenetuja kuten alennuskoponkeja, leimapasseja tai vaikkapa ilmaisia pääsylippuja edustusjoukkueen peleihin.

Anna puhelinnumero muodossa 01234567890 - ei välejä tai väliviivoja.
Tarkista sähköposti - kentässä ei saa olla ylimääräisiä merkkejä tai välilyöntejä.
Liittyäksesi jäseneksi sinun on hyväksyttävä tietojesi käyttöä ja tallentamista koskevat ehdot.
Syöte ei kelpaa