OGC UKK

Tässä turnaukseen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia.

Millä aikataululla T15/14 -turnauksen pelit pelataan?

 • Turnaus alkaa perjantaina aamulla 08:00 ja päättyy sunnuntaina kello 15 ja 17 välillä (sarjasta riippuen). Perjantaina pelit alkavat 08:00-09:00 ja päättyvät illalla kello 22:00/22:30 mennessä. Launataina pelataan kello 08:00-22:00 ja sunnutaina 08:00/09:00 - 17:30.
  HUOMIOI että T10-T13 turnauksessa mennään samalla aikataulutuksella!

Onnistuuko pelien pelaaminen pelkästään lauantaina ja sunnuntaina?

 • Valitettavasti sarjaohjelma ei anna mahdollisuutta pelata vain lauantaina ja sunnuntaina. Osallistuminen edellyttää vähintää yhtä - kahta peliä jo perjantaina. Sunnuntai aamu pelataan vielä sijoituksista- ylä ja alaloppusarjassa, iltapäivästä alkaen aletaan pelata lopullisista sijoituksista. Turnaus pyritään saamaan loppuun kello 17:00 mennessä jotta kauempaa tuleville jää aikaa palata ja levätä ennen ensimmäistä arki- ja koulupäivää.

  Tutkimme vielä mahdollisuuta järjestää T10-T13 turnaus "kaksipäiväisenä" - ts. pelit olisivat PE-LA tai LA-SU sarjasta riippuen. Paikallisjoukkueiden pelit voivat jakaantua kolmelle päivälle, kauempaa tuleville voisi tarjoutua mahdollisuus vähän lyhempään turnaukseen. Lopulliset "pelikuviot" selviävät kun sarjoihin on ilmoittauduttu ja meillä on tieto mistä kaukaa kukin joukkue on tulossa.

Miten tuomarointi on hoidettu peleissä?

 • Turnauksen ison kentän peleissä (11v11) on käytössä kolme tuomaria (erotuomari + 2 avustavaa rajoilla). Lähtökohtaisesti pyrimme saamaan osaavat tuomarit joko Oulun Erotuomarikerhosta tai seuran valmentajista ja tuomarikoulutuksen saaneista valmentajista, huoltajista ja vanhemmista pelaajista.
 • Pienen kentän peleissä (8v8) on käytössä 2 tuomaria joista vähintään päätuomari tulee Erotuomarikerhosta. Avustava voi olla seuran sisältä.
 • Ouluhallissa pienten peleissä pelinohjaajina toimivat seuran tuomarikoulutuksen saaneet junioripelaajat sekä valmentajat.

Miten majoitus ja ruokailu on hoidettu?

 • Majoitus on pääsääntöisesti hotelleissa. Pyydämme alueen hotelleista turnausta varten tarjoukset pelaaville joukkuille ja ne tulevat näkyville turnaussivuilla heti kun saamme tarvittavat tiedot.
 • Osalla joukkueista on jo ennestään jonkin "sport" -sopimus jonkun hotelliketjun kanssa ja sitä voi myös hyödyntää, Oulusta löytyvät kaikki Sport-paketteja tarjoavat hotellit.
 • Ruokailu järjestetään todennäköisimmin läheisessä Super Park Oulun yhteydessä olevassa Ravintola Robsonssissa. Ravintola sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Heinäpään jalkapallohallista, kävelyetäisyydellä.

Mitä osallistuminen maksaa?

 • Osallistumismaksut löytyvät MAKSUT -sivuilta.