OGC UKK

Tässä turnaukseen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia.

Millä aikataululla T15/14 -turnauksen pelit pelataan?

 • Turnaus alkaa perjantaina aamulla 08:00 ja päättyy sunnuntaina kello 15 ja 17 välillä (sarjasta riippuen). Perjantaina pelit alkavat 08:00-09:00 ja päättyvät illalla kello 22:00/22:30 mennessä. Launataina pelataan kello 08:00-22:00 ja sunnutaina 08:00/09:00 - 17:30.
  HUOMIOI että T10-T13 turnauksessa mennään samalla aikataulutuksella!

Onnistuuko pelien pelaaminen pelkästään lauantaina ja sunnuntaina?

 • Valitettavasti sarjaohjelma ei anna mahdollisuutta pelata vain lauantaina ja sunnuntaina. Osallistuminen edellyttää vähintää yhtä - kahta peliä jo perjantaina. Sunnuntai aamu pelataan vielä sijoituksista- ylä ja alaloppusarjassa, iltapäivästä alkaen aletaan pelata lopullisista sijoituksista. Turnaus pyritään saamaan loppuun kello 17:00 mennessä jotta kauempaa tuleville jää aikaa palata ja levätä ennen ensimmäistä arki- ja koulupäivää..

Miten tuomarointi on hoidettu peleissä?

 • Turnauksen ison kentän peleissä (11v11) on käytössä kolme tuomaria (erotuomari + 2 avustavaa rajoilla -- joissain tapauksissa voidaan mennä myös 1+1 tuomarilla). Lähtökohtaisesti pyrimme saamaan osaavat tuomarit joko Oulun Erotuomarikerhosta tai seuran valmentajista ja tuomarikoulutuksen saaneista valmentajista, huoltajista ja vanhemmista pelaajista.
 • Pienen kentän peleissä (8v8) on käytössälähtökohtaisesti  2 tuomaria joista vähintään päätuomari tulee Erotuomarikerhosta tai seuran toimihenkilöistä/valmentajista. Avustava voi olla seuran sisältä.
 • Ouluhallissa pienten peleissä pelinohjaajina toimivat seuran tuomarikoulutuksen saaneet junioripelaajat sekä valmentajat.

Miten majoitus ja ruokailu on hoidettu?

 • Majoitus on pääsääntöisesti hotelleissa. Pyydämme alueen hotelleista turnausta varten tarjoukset pelaaville joukkuille ja ne tulevat näkyville turnaussivuilla heti kun saamme tarvittavat tiedot.
 • Osalla joukkueista on jo ennestään jonkin "sport" -sopimus jonkun hotelliketjun kanssa ja sitä voi myös hyödyntää, Oulusta löytyvät kaikki Sport-paketteja tarjoavat hotellit.
 • Ruokailu järjestetään joko läheisessä Super Park Oulun yhteydessä olevassa Ravintola Robsonssissa tai Ravintola Automobiilissa. Ravintola sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Heinäpään jalkapallohallista, kävelyetäisyydellä.

Mitä osallistuminen maksaa?

 • Osallistumismaksut löytyvät MAKSUT -sivuilta.

OGC kirjautuminen