Annetut palautteet sääntömuutokseen

Voit antaa palautetta / kommentteja lomakkeella. Antamasi palaute näkyy tällä sivulla, samoin siihen mahdollisesti annettu vastaus.

2021-03-25 16:03:43 | Pelaaja
Hey, my name’s Eric and for just a second, imagine this…

- Someone does a search and winds up at onssi.fi.

- They hang out for a minute to check it out. “I’m interested… but… maybe…”

- And then they hit the back button and check out the other search results instead.

- Bottom line – you got an eyeball, but nothing else to show for it.

- There they go.

This isn’t really your fault – it happens a LOT – studies show 7 out of 10 visitors to any site disappear without leaving a trace.

But you CAN fix that.

Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know right then and there – enabling you to call that lead while they’re literally looking over your site.

CLICK HERE https://talkwithwebvisitors.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

Time is money when it comes to connecting with leads – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later can be huge – like 100 times better!

Plus, now that you have their phone number, with our new SMS Text With Lead feature you can automatically start a text (SMS) conversation… so even if you don’t close a deal then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

Strong stuff.

CLICK HERE https://talkwithwebvisitors.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

You could be converting up to 100X more leads today!

Eric
PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
CLICK HERE https://talkwithwebvisitors.com to try Talk With Web Visitor now.

If you'd like to unsubscribe click here http://talkwithwebvisitors.com/unsubscribe.aspx?d=onssi.fi


2021-03-13 01:33:21 | Pelaaja
Hi, my name is Eric and I’m betting you’d like your website onssi.fi to generate more leads.

Here’s how:
Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you as soon as they say they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re still there at onssi.fi.

Talk With Web Visitor – CLICK HERE http://talkwithcustomer.com for a live demo now.

And now that you’ve got their phone number, our new SMS Text With Lead feature enables you to start a text (SMS) conversation – answer questions, provide more info, and close a deal that way.

If they don’t take you up on your offer then, just follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

CLICK HERE http://talkwithcustomer.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today!

Try Talk With Web Visitor and get more leads now.

Eric
PS: The studies show 7 out of 10 visitors don’t hang around – you can’t afford to lose them!
Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
CLICK HERE http://talkwithcustomer.com to try Talk With Web Visitor now.

If you'd like to unsubscribe click here http://talkwithcustomer.com/unsubscribe.aspx?d=onssi.fi


2020-10-03 08:29:16 | Pelaajan huoltaja
Seuran johtokunta koostuu isistä ja äideistä. Valvooko kukaan millaisia päätöksiä he tekevät? Toimivatko he päätöksiä tehdessä lain mukaan? Huomioidaanko esimerkiksi jääviyspykäliä? Kentän laidalla toiminnasta kiertää tarinaa, että käytännössä päätökset tekee kaksi henkilöä ja muut ovat hiljaa. Kuulostaa huolestuttavalta, jos näin on. Sen vuoksi, seuraan pitäisi nimetä johtokunnasta riippumaton elin, joka vaikka kerran vuodessa kävisi johtokunnan päätökset läpi, ja puuttuisi mahdollisiin älyttömyyksiin.

Seura on juridisesti YHDISTYS ja yhdistyksen toimintaa säätelee Yhdistyslaki. Seuran ylin päättävä toimielin on seuran (jäsenistön) kokous. Hallitus/johtokunta hoitaa kokousten välillä seuran asioita ja toiminnan valvonta on seuran jäsenistöllä yhdistyksen kokousten kautta. Johtokunnalla ei ole varsinaisesti mitään laajaa päätösvaltaa, vaan sen tehtävä on toimeenpanna tehdyt päätökset sekä huolehtia että yhdistyksen asioita hoidetaan yhdistyksen sääntöjen ja yhdistyslain määrittelemillä tavoilla. Mitään ulkopuolista "valvontaelintä" ei voida muodostaa ja vaikka sellaisesta sovittaisiinkin, sillä ei olisi mitään toimivaltaa yhdistyksen asioiden hoitoon.
Yhdistyslain 35§ sekä tausta valmistelusta >
Ari K2020-09-30 10:51:46 | Pelaajan huoltaja
kohta 2 (Seuran tarkoitus ja sen totetuttaminen)
Miksi kirjataan noin tiukasti tuo tyttö- ja naisjalkapallo? Palloliitto vetää eri suuntaan (seuroissa jalkapalloilijoita sukupuolesta riippumatta), tuleeko tarve päivittää tämä piankin? ONS voi profiloitua tyttö- ja naisjalkapalloon silti, mutta en kirjaisi sitä sääntöihin noin määräävästi, vaan esimerkiksi näin (ensimmäinen kohta yhdistettynä tähän toiseen):
"luoda edellytykset ja tarjota seuran jäsenistölle sekä paikkakunnan nuorisolle kullekin edellytystensä mukaiset mahdollisuudet seuran harjoittamien urheilumuotojen harrastamiseen. Erityisenä painopisteenä Seuralla on tyttö- ja naisjalkapalloilun edistäminen."

Tämä on hyvä huomio! Toisaalta seuran virallisesta nimestä (Naisfutis ry) huolimatta meillä ei ole mitää estettä vastakkaisen sukupuolen edustajien osallistumiselle. Poikia on ollut tähänkin asti mukana kerhoissa ja kouluissa ja OGC:n nuorimpien turnaus on ollut jo muutaman vuoden "unisex". Sanamuotoja kannattaa vielä "viilailla".

- onko varainhankinta liian rajoitettua? jos esimerkiksi saadaan hankittua mainostauluja tienvarteen, niin minkä toiminnan alle se menee?
- mitä tarkoittaa "välittäen jäsenilleen urheiluvälineitä ja -varusteita"? ja miksi vain jäsenilleen? Muille ei haluta esimerkiksi fanituotteita myydä?
Tähän kohtaan olen yrittänyt etsiä vähän laajempaa ja ennen muuta joustavampaa ilmaisua pitkien luetteloiden sijaan. Monella yhdistyksellä on tässä pitkä litania toimista (nakkikioskista tanssilavoihin..). Ansaintaympäristö muuttuu jatkuvasti ja uusia tapoja hankkia rahaa tulee jatkuvasti samalla kun vanhoja katoaa. Bingot ja tanssilavat taitavat olla mennen talven lumia monelle yhdistykselle... IDEOITA?

Kannattajajäsenmaksut ennen erottamispykäliä? Kannatusmaksu liittyy enemmän siihen kohtaan, jossa puhutaan kannattajajäsenistä kuin vasta erottamispykälien jälkeen
Ks. alla

Vaihtaisin järjestystä: Yhdistyksen kokoukset-Vuosikokous-Seuran kokousten koollekutsuminen järjestykseen: Yhdistyksen kokoukset-Seuran kokousten koollekutsuminen-Vuosikokous
Asioiden järjestys muutosehdotuksessa ei ole lopullinen, tässä eityksessä muutoskohdat on pyritty pitämään alkuperisten sääntöjen yhteydessä vertailun helpottamiseksi.

Tuleeko johtokunnan tehtäviin mitään muutoksia? Pitääkö johtokunta todella yllä jäsenluetteloa?
voiko johtokunta antaa valtuudet toiminnanjohtajalle allekirjoittaa esimerkiksi valmentajien sopimuksia? nykykäytäntö on kankea, kun aina tarvitaan johtokunnan käsittely asiaan... Valmennuspäällikkö esittää ja toiminnanjohtaja voi solmia sopimukset ilman johtokuntaa?
Nykyiset säännöt eivät ole erityisen joustavia vastuiden jakoon nimenomaan silloin, kun annetaan oikeuksia toimia yhdistyksen nimissä. Ehdotuksessa johtokunta/hallitus voi myöntää nämä oikeuden myös muille, lähinnä yhdistyksen, kyseisiä asioita hoitaville toimihenkilöille (voi olla myös kokonaan ulkopuiolinen taho, kuten esim. PoPLi nykyään).

Omaa, seuran hallinnoimaa jäsenluetteloa ei kannata sellaisenaan pitää. Lähtökohtaisesti kaikki seuran pelaajat, valmentajat ja toimihenkilöt toimiakseen seurassa pitää rekisteröidä Palloliiton Pelipaikka-reksiteriin. Muiden mahdolisten jäsenten osalta jäsenrekisteristä muodostuu sen verran pieni että sen hallinnoiminen on helpompaa ja myös tietoturvan kannalta turvallisempaa. Pelipaikan ulkopuolista jäsenrekisteriä hallinnoisi seuran toimisto ja mikäli jäseneksi haluaa joku, jolla ei ole suhdetta seuraan (kuten pelaajien vanhemmilla), jäsenyyden voisi vahvistuttaa hallituksella. Ainaisjäsenyyksiä ei enää kannata antaa. Kannatusjäsenyydet voisi myös vahvistuttaa hallituksessa.

Johtokunnan työmäärä? Varmasti vähenee ja keskittyy pääasiaan - päättämiseen. Keskeiset asiat on mahdollista delegoida toimihenkilöille ja vasta kun tehdään taloudelisesti isoja päätöksiä tai tehdyt päätökset kohdistuvat pidemmälle ajalle, johtokunta hyväksyy tai hylkää esitykset.


Ari K2020-09-22 11:55:17 | Seuratoimihenkilö
Tämä on testiviesti jolla palautesivun avautuminen ja palautteen näkyminen tarkistetaan. Annetut palautteet näkyvät sivuilla heti.
Tervetuloa antamaan rakentavaa palautetta uusista säännöistä,
ONS Toimisto

Tämä on testivastaus kommenttiin.