Mainos_OGC2024.png

Uusimmat uutiset ja tiedotteet

Tekniikkakilpailut 2023

Tekniikkakisat käynnistyvät tulevana lauantaina. TARKISTA TÄMÄNHETKINEN OSALLISTUJATILANNE ALLA OLEVASTA LINKISTÄ!

Jos osallistujia puuttuu tai pitää poistaa ennen kisoja, laita sähköpostia:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

OSALLISTUJAT SARJOITTAIN >

ONS B18 avoimet harjoitukset

ONS B18 järjestää avoimet harjoitukset Heinäpään palloiluhallissa.

Tiedote

Tiedote 6.10.2023

Seuran tietoon on tullut epäily valmentajan epäasiallisesta käyttäytymisestä – Toimenpiteet asian selvittämiseksi käynnistetty

Seurajohdon tietoon on tullut tapahtumia, joiden takia on syytä epäillä ONS:ssa toimivaa valmentajaa epäasiallisesta käyttäytymisestä. 

Epäilyjen tultua esiin, seurajohto on ollut yhteydessä poliisiin asian selvittämiseksi. Lisäksi olemme tiedottaneet asiasta Suomen Palloliittoa. Epäasiallisesta käyttäytymisestä epäilty valmentaja on siirretty sivuun tehtävistään asian selvityksen ajaksi.

Seuramme on sitoutunut turvallisen ilmapiirin edistämiseen ja puutumme epäilyihin epäasiallisesta käyttäytymisestä matalalla kynnyksellä. Tässä vaiheessa seura ei tiedota asiasta enempää.

U23 Naisten maajoukkueessa vahva ONS edustus Eerikkilässä pelatuissa otteluissa

Naisten U23 maajoukkue (2000 ja myöhemmin syntyneet) ottivat Eerikkilässä kaksi komeaa voittoa Liechtensteinin A-maajoukkueesta. Ensimmäinen ottelu käytiin lauantaina 23.9 ja toinen ottelu pelattiin tänään maanantaina 26.9. Molemmista otteluissa Suomi pääsi kunnolla maalittelun makuun, kun molemmat ottelut päättyivät pikkuhelmareiden hyväksi 10-0.

Uusia tuulia C-ikäluokan vastuuvalmennukseen

Kaudelle 2024 C- Ikäluokan vastuuvalmentajaksi on valittu Saara Heimo. Saara toimii tällä hetkellä Joensuussa FC Hertan C- ikäluokan ja edustusjoukkueen vastuuvalmentajana ja hänellä on kokemusta myös Helmariturnauksien valmentamisesta. Saaralla on myös omaa pelitaustaa jalkapallon parista.

ONS ja Palloliitto järjestävät yhteistyössä aikuisten Harrastefutis turnauksen 2.9.2023!

5v5 CUP pelataan Oulun Heinäpäässä

Peli-ilon ja hyvän fiiliksen täyttämiä yksipäiväisiä aikuisten harrastefutiksen 5v5 CUP turnaustapahtumia järjestetään eri puolilla maata. Tapahtumat järjestetään Suomen Palloliiton ja paikallisen seuran yhteistyöllä. Kerää joukkue ja lähde mukaan!

TULOKSET - MIEHET >

TULOKSET - NAISET >

Lisää uutisia löydät UUTISVALIKOSTA.

Artikkeleja yhteensä 73 kpl ( 2023-12-04 08:50 )

tahtiseura logo