Header uutiset

Seuran jäsenkortit nyt jaossa!

ONS:n jäsenenkortti löytyy myös tänä vuonna mobiiliversiona. Kortti löytyy Cardu -sovelluksesta ja on voimassa kalenterivuoden (1.1. - 31.12.2020). Seuran jäsenyys on sidottu Palloliiton Pelipaikkaan ja siellä voimassa oleviin VOIMASSA OLEVIIN lisensseihin.

Jäsentietoja päivitetään noin viikon välein talven aikana. Toimihenkilöiden ja valmentajien tiedot Pelipaikassa ovat oletettavasti ajan tasalla - koskee erityisesti henkilökohtaista puhelinnumeroa! Kortit ja niiden haltijat identifioidaan kännykkänumerolla. Pelaajien osalta numerot pitää kerätä joukkueissa erikseen sillä suurimmalla osalla Pelipaikassa olevista pelaajista on tiedoissaan huoltajan puhelin.

cardupohja 2020Jotta myös pelaajille voidaan jakaa mobiilikortti käyttöön, tulee joukkueen pelaajista lähettää allekirjoittaneelle lista, jossa pitää vähintään olla pelaajan nimi sekä henkilökohtainen kännykkänumero. Mikäli samassa listassa on myös pelaajan pallo-id niin se nopeuttaa tietojen liittämistä jäsenkortteihin.

Myös pelaajan huoltajilla on mahdollisuus saada mobiilikortti mikäli ei ole Pelipaikassa jo rekisteröitynä joukkue/seuratoimihenkilönä tai valmentajana. Tämä edellyttää huoltajalta seuran jäsenyyden hyväksymistä (LOMAKE).

Cardu -sovelluksen voi ladata ennakkoon Sovelluskaupasta (ei maksa mitään). Latauksen jälkeen avaa Cardu laitteessasi ja luo itsellesi käyttäjäprofiili. Kun jäsenkorttisi on aktivoitu, tulee se automattisesti näkyville Cardu -sovelluksen LOMPAKKOON.

Nuorimpien ikäluokkien pelaajille on mahdollista tehdä myös laminoidut jäsenkortit mikäli pelaajalla ei ole kännykkää käytettävissä (2011 syntyneet ja nuoremmat sekä kerhojen tai vastaavien osallistujille, joille on hankittu kerhon tai muussa yhteydessä seuran lisenssi).

  FB ROUND  insta   Twitter

tahtiseura pieni JP