Header uutiset

Vuoden 2020 OGC -turnaus saatu päätökseen

Sulavat hanget ja nenään kantautuva makkaran tuoksu. Sisällä vastassa ystävällistä talkooväkeä ja iloisia pelipaitoihin sonnustautuneita lapsia. Ahkerat työntekijät ja talkoolaiset pitivät jälleen kerran huolen siitä, että nälkä katsomossa ei pääse yllättämään, eikä kahvihammas löystymään. Kentän laidalta löytyi myös Urheilukauppa eu:n myyntipiste, joka tarjosi ihmisille mahdollisuuden ostaa laadukkaita urheiluvälineitä. Tulospalvelu toimi ja ottelut päästiin pelaamaan mutkattomasti aikataulujen mukaan. Organisointi ja tehtävien jako kunnossa, kyseessä siis OGC -turnaus!

 

Turnaus potkaistiin käyntiin perjantaiaamuna Arina Areenalla ja otteluita jatkettiin aina sunnuntai-iltapäivään asti. Yleisfiilis hallilla oli hyvä. Pelaajien ja yleisön lisäksi runsaat riemunkiljahdukset ja kuuluttajan rauhallinen ääni täyttivät hallin. Paikalla saattoi nähdä myös ONS-maskotin, joka jakeli perheen pienimmille hyvää mieltä ja tsemppihaleja. Saatiinpa maskottinallelle myös nimi keksittyä pienen nimiehdotuskilpailun kautta. Ensi turnauksessa nallea voi täten huiskia luoksee nimellä Onni!

Nuorempien ikäluokkien väliset kamppailut pelattiin Ouluhallilla. Paikalle oli saapunut rutkasti katsojia. Kahvila sielläkin teki hienoa työtä ja piti mahankurinat visusti poissa. Paikalta saattoi ostaa myös ONS -fanituotteita sekä pyöräyttää onnenpyörää! Jotkut iloisista lapsista pääsivät myös haastatteluihin kertomaan fiiliksistään sekä Arina Areenalla että Ouluhallilla.

SIjoitukset ja parhaiden pelaajien valinnat löytyvät OGC -turnauksen Facebook -sivuilta sekä tulospalvelusivuilta https://ogc2020.torneopal.fi/.

Hallin ovet ja valot sulkeutuivat tämän turnauksen osalta taas hetkeksi. Toivotamme kaikki tervetulleiksi myös ensi vuonna!

 

  FB ROUND  insta   Twitter

tahtiseura pieni JP