Header uutiset

Onssin ilmainen Korttelifutis!

Onssi järjestää Euro 2020 hengessä vuonna 2008-2013 syntyneille toukokuusta syyskuuhun kestävän ilmaisen Korttelifutiksen Metsokankaalla, Hiukkavaarassa ja Ritaharjussa.

Korttelifutiksen ainoa kustannus osallistujille on Palloliiton 9 euron korttelipassi + vakuutus. Onssin Korttelifutis on lähellä kotia tapahtuvaa matalan kynnyksen toimintaa. Korttelifutiksen tavoitteena on kasvattaa lapsia liikuntaan ja kasvattaa lapsia liikunnan avulla. Liikunnan avulla kasvattamisen periaatteiden mukaan kerhossa opetetaan lapsille erilaisia liikuntataitoja ja liikuntaan kasvattamisen periaatteiden mukaisesti kerhon tavoitteena on luoda lapsille myönteisiä emotionaalisia kokemuksia liikuntaharrastuksen jatkumisen tukemiseksi ja kehittää lasten motorisia perusliikuntataitoja ja sitä kautta rakentaa pohjaa elinikäiselle fyysiselle aktiivisuudelle. Maksuttomuuden kautta Onssi haluaa tarjota kaikille Korttelifutikseen osallistuville mahdollisuuden liikkua pallon kanssa ja ilman palloa.

Korttelifutiksen harjoitusajat ilmoitetaan kaupungin jaettua kesän harjoitusvuorot. ILMOITTAUDU MUKAAN >

Lisätietoa Korttelifutiksesta: Jukka Dunder, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 0400-451143

  FB ROUND  insta   Twitter

tahtiseura pieni JP