Header uutiset

Prinsessafutis saatiin onnistuneesti päätökseen!

Kesän 2020 Prinsessafutis järjestettiin 3-7.8 elokuun ensimmäisellä viikolla. Paikkana toimi Heinäpään urheilukeskuksen ulkonurmi ja Arina Areena. Tapahtuma oli tarkoitettu 3-6 vuotiaille jalkapallosta kiinnostuneille tytöille.

Pääohjaajana toimi Elsa Heikkilä, joka sai apureikseen ONS:n kesäseteliläiset Veera Uusitalon ja Enni Pietolan. Muina apuohjaajina mukana olivat ONS-junioripelaajat Fiia Majanmaa, Reeta Pulkkinen, Hilda Huusko ja Emmi Nissilä.

pf2020 peli

Ohjaustuokiot koostuivat erilaisista peleistä ja leikeistä. Pääasiana tutustuttaa tytöt hieman pallon kanssa puuhailuun, mutta ennen kaikkea viettää aurinkoisia kesäpäiviä hyvillä mielin yhdessä. Osallistujat olivatkin innostuneita ja vetäjistä tykättiin. Toisinaan saattoi havaita tyttöjen roikkuvan ohjaajien paidanreunuksissa kiinni iloisesti nauraen. Aurinko paistoi ja ulkopäivinä vanhemmatkin saivat kentän reunalla ollessaan siitä nauttia. Hallipäivinä ONS-maskotti Onni-Nalle kävi tervehtimässä tyttöjä, mikä riemastuttikin tunnelmaa entisestään. Viimeisenä päivänä vanhemmatkin pyydettiin mukaan ja tytöt pelasivat leikkimielisesti heitä vastaan. Prinsessafutiksen päätteeksi jokaiselle osallistujalle jaettiin mitalit ja diplomit kotiin viemisiksi.

pf2020 nalle

Prinsessafutiksen nuorin osallistuja oli kolmevuotias Aada, jonka mielestä ”Prinsessafutiksessa oli tosi kivaa ja kaikista kivointa olivat hipat!” Kesässä parasta hänen mielestään oli ollut ”koko kesä! Myös Kajaanissa oli tosi kivaa ja lisäksi uiminen ja reissaaminen!” Aada aikoi tulla ensi kesänä uudestaan mukaan.

Kuusivuotiaan Kaislan mielestä Prinsessafutiksessa oli myös ollut kivaa ja kaikista parasta oli ”potkia palloa ja juosta!” Koko kesässä parasta oli ollut ”kesälomareissu, käytiin laivalla ja eri kaupungeissa. Imatralla oli kivaa Holiday Clubissa ja sen uimahallissa!” Kaislalle mukana olo toi sen, että hän aikoo jatkaa jalkapallon harrastamista jatkossakin ja ilmoittautuikin saman tien mukaan futiskerhoon.

Prinsessafutiksen osalta nähdään jälleen ensi kesänä. Kiitos mukana olleille ja hyvää loppukesän jatkoa kaikille!

  FB ROUND  insta   Twitter

tahtiseura pieni JP