Header uutiset

Onssin työntekijäesittelyissä seuraavana vuorossa toiminnanjohtaja Riikka Ylitalo. Lue alta esittely kokonaisuudessaan.

Ylitalo RiikkaOlen kotoisin Taivalkoskelta, jossa asuin ensimmäiset 15-vuotta. Taivalkoskelta tie vei yhdessä perheeni kanssa Kajaaniin, jossa suoritin myös peruskoulun jälkeiset opintoni (merkonomi & liikunnanohjaaja AMK). Pian valmistumisen jälkeen muutin töiden perässä Ouluun ja täällä olenkin viihtynyt hyvin sen jälkeen. Onssissa toiminnanjohtajan työt olen aloittanut 2019 marraskuussa.

Toiminnanjohtajan työnkuva on hyvin monipuolinen ja tehtäviä on laidasta laitaan. Seuran talousasiat, erilaiset hallinnolliset tehtävät, viestintä ja markkinointi, järjestelmät, avustushakemukset ja kerhotoimintojen organisointi kuuluvat mm. työtehtäviini. Teen tiivistä yhteistyötä tietenkin johtokunnan kanssa ja toimin myös muiden työntekijöiden esimiehenä. Pidän siitä, että jokainen työpäivä on erilainen ja saan olla viemässä seuratoiminnan suunnitelmallista kehitystyötä eteenpäin.

Jalkapallosta ja muusta urheilusta olen ollut kiinnostunut ihan pienestä tytöstä saakka. Jalkapallo lopulta valikoitui ykköslajiksi ja ensimmäiseen joukkueeseen liityin heti Kajaaniin muuton jälkeen 15-vuotiaana. Sen jälkeen onkin tullut edustettua useampia eri seuroja. Kirkkaimpina muistoina liigavuodet KMF:ssä vuonna 2011 ja ONS:ssa vuonna 2014. Vieläkään en ole malttanut lajia lopettaa vaan tällä hetkellä pelaan ONS:n N2 -joukkueessa, joka laitettiin pystyyn uudestaan tälle kaudelle. Taitaapa pelipaitakin olla sama, jolla edustin Onssia aiemmin vuonna 2014 :)

 

Meillä on Onssissa mahtava energinen porukka kasassa! Puhalletaan yhteen hiileen ja luodaan niin pelaajille, toimihenkilöille kuin vapaaehtoisillekin hienoja muistoja jalkapallon parissa!

Hyvää kesän jatkoa kaikille, nähdään toimistolla ja kentillä!