Header uutiset

Pohjoisen alueen pelaajista koottu Team Kuikka juhli Helmariturnauksen A-lohkon mestaruutta. Toni Koskisen ja Juhana Sirviön luotsaama joukkue kaatoi finaalissa Team Ölingin jännittävien vaiheiden jälkeen 2-1.

 

Pohjoisesta Helmariturnauksessa oli vahva edustus. Team Kuikan riveissä ONS:ssa pelasivat Peppi Honkila, Hilla Kilpeläinen, Ilona Kilpeläinen, Enja Koskinen, Hilla Kuvaja, Venla Niemelä, Viivi Niemelä, Rebecka Parhiala, Iida Päkkilä ja Josefia Seppä. Joukkueessa pelasi pohjoisen tyttöjä myös KePSista, Ajax Sarkkirannasta, KajHasta, JS Herculeksesta, FC Santa Clausista ja RoPSista.

Team Kuikan MVP-pelaajaksi turnauksessa valittiin Peppi Honkila.

A-lohkon All Stars kokoonpanoon valittiin Team Kuikkaa edustaneet ONS:n Viivi Niemelä ja Ilona Kilpeläinen sekä Emilia Pulkkinen JS Herculeksesta.

Kysyimme mestarijoukkueen valmentaja Toni Koskiselta tunnelmia turnauksen jälkeen:

”Mahtavat fiilikset ja olen todella ylpeä pelaajista. He ovat tehneet kovan työn ja saivat ansaitsemansa palkinnon. Oli hienoa nähdä, että useasta eri seurasta oli pelaajia mukana turnauksessa. Intensiteetti ja vaatimustaso turnauksessa oli kovalla tasolla. Kokonaisuudessaan hienosti järjestetty tapahtuma.”  

Harri Panulan luotsaama Team Korpela pelasi niin ikään hienon turnauksen sijoittuen B-lohkossa toiseksi. B-lohkon finaali päättyi lopulta Team Auvisen voittoon 4-2. Team Korpelaa ONS:sta edustivat Nea Broström, Alli Moilanen, Emmi Granlund, Erda Kemppainen, Veera Laukka, Alisa Lehmikangas, Jenni Lohisalo ja Anni Toivonen. Lisäksi joukkueessa oli pelaajia PonPasta, TP-47:sta, HauPasta, MeLusta, FC Santa Clausista ja Limingan Pallokarhuista

Team Korpelan MVP-pelaajaksi valittiin Jenni Lohisalo, joka voitti myös B-lohkon maalipörssin neljällä osumallaan.

B-lohkon All Starsiin valittiin Team Korpelasta TP-47:n Saara Kulju.

Team Korpelan valmentaja Harri Panula kommentoi turnausta seuraavasti:

”Älyttömän hyvä ja antoisa turnaus niin pelaajille kuin valmentajille. Tyttöjä oli mukana useasta eri seurasta, ja he pelasivat todella hyvin yhteen. Koko turnauksen ja joukkueen ilmapiiri oli positiivinen. Iso kiitos myös turnauksen kouluttajille ja järjestäjille!”

Nappasimme lyhyeen haastatteluun turnauksessa mukana olleita ONS:n pelaajia.

”Hyvältä tuntuu, pelit olivat kovempia kuin tavallisesti pelataan. Vastustajat olivat nopeampia, fyysisempiä ja pelitempo oli kovempi. Peleissä oli mukana enemmän taustahenkilöitä kuin oman joukkueen peleissä. Käytiin katsomassa ja kannustamassa myös toisen pohjoisen joukkueen pelejä mahdollisuuksien mukaan. Turnaus oli rankka, mutta mukava ja saatiin myös uusia kavereita. Parasta turnauksessa oli voittaminen, yhteishenki ja omat sekä joukkueen onnistumiset. Koko turnaus oli hyvin järjestetty ja koko ajan oli tieto mitä seuraavaksi tapahtuu.”

Pohjoinen oli edustettuna myös turnauksen tuomaristossa. OEK:sta Helmariturnaukseen oli valittu kolme tuomaria: Anna Pasma, Laura Karukka ja Matias Kaarela

 

Team Kuikka: