Header uutiset

ONS on Pohjois-Suomen johtava tyttö- ja naisjalkapallon huippuseura. Seuran ikäkausijoukkueet pelaavat valtakunnan kärkitasolla ja perinteisesti monta Onssilaista tai Onssin kasvattia pelaa vuosittain eri ikäluokkien nuorisomaajoukkueissa. Vahvan juniorituotannon seurauksena Onssilla on aito pelaajapolku seuran nuorimmista junioreista aina seuran edustusjoukkueeseen saakka.

 

Onssin edustusjoukkue pelaa kuluvalla kaudella Naisten Ykkösessä, ja ensi kaudella joukkueen sarjataso on Kansallinen Liiga tai Ykkönen. Joukkueen vastuuvalmentajan sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten haemme uutta vastuuvalmentajaa seuran edustusjoukkueeseen. Joukkueessa pelaa monta nuorisomaajoukkuepelaajaa, joten kyseessä on haastava, mutta valmennusurallaan haasteita kaipaavalle valmentajalle erinomainen toimintaympäristö.

Haemme edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi kokenutta valmentajaa, joka on suorittanut vähintään UEFA A -valmentajatutkinnon. Valmentajalta toivomme yhteistyökykyä, halua kehittyä valmentajana ja kykyä johtaa sekä organisoida valmennustoimintaa. Työ alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee ilmetä ainakin seuraavat asiat:

  • Yhteystiedot
  • Valmentajakoulutus
  • Valmennuskokemus
  • Pelaajakokemus
  • Muu opinto- ja työelämätausta
  • Palkkatoive

 Lähetä hakemuksesi viimeistään 12.9. mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 Lisätietoa tehtävästä: Valmennuspäällikkö Jukka Dunder, 0400-451143/Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai toiminnanjohtaja Riikka Ylitalo, 040-5477337/Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.