Header uutiset

Seuraavana esittelyvuoroon pääsee ONS:n 2012 joukkue. Lue joukkueen esittely kokonaisuudessaan.

ONS-12-joukkueessa pelaa 34 tyttöä. Joukkueenjohtajia on kaksi, valmentajia seitsemän, huoltajia neljä sekä lisäksi yksi rahastonhoitaja ja yksi viestintävastaava.  Joukkue treenaa kolme kertaa viikossa. Nyt talvella yksi harjoituskerroista on fysiikkapainotteinen treeni koulun salissa, ja loput harjoituskerroista ovat pallollisia treenejä. Päävalmentaja Jukka Kumpuniemen mukaan joukkueen tavoitteena on kehittää yksilöitä paremmiksi pelaajiksi hyödyntämällä seuran valmennuslinjan ikäkauden oppimistavoitteita. Joukkueena tavoite on pelata hyvää futista. 

Joukkue keskittyy harjoittelussaan erityisesti seuraaviin asioihin:

  • seuran valmennuslinjaa noudattaen jakson teemojen mukaiset harjoitteet
  • peruslajitaidon opettaminen ja yleiseen liikunnallisuuteen opettaminen painottaen nopeutta, ketteryyttä, reaktiota sekä liikkuvuutta
  • joukkueena toimiminen, sääntöjen noudattaminen ja pelaajien harrastukseen innostaminen   

Joukkueella on juuri takana OGC-turnaus, johon se osallistui kahdella joukkueella. Seuraavana luvassa on Talviliigan turnauksia Kempeleessä. Talviliigaa joukkue pelaa kolmella kokoonpanolla. Kaksi joukkuetta osallistuu 8vs8-peleihin ja yksi nuoremman ikäluokan sarjassa 5vs5-peleihin. Kesällä joukkue pelaa kahdella joukkueella Palloliiton aluesarjaa T11-sarjassa. Joukkue osallistuu myös Junnuliigaan. Kesäkaudelle on suunnitteilla lisäksi osallistuminen Helsingin Stadi Cup-turnaukseen ja Jyväskylän Hippo-turnaukseen.

Joukkueen viestintävastaava kuvailee joukkuetta seuraavasti: "Joukkueemme arvot ovat turvallisuus, tasapuolisuus, avoimuus ja peli-ilo. Tarjoamme turvallisen, kannustavan yhteisön, jossa liikunnan riemua tuetaan. Harjoitukset ja pelit suunnitellaan ja ohjataan koulutettujen valmentajien johdolla. Pelaajat huomioidaan yksilöinä niin persoonan kuin taitojenkin osalta. Meillä jokainen saa kehittyä pelaajana omaa tahtiaan." 

Pelaajilta tuli seuraavanlaisia kommentteja joukkueestaan: reilu, kaikki tsemppaavat toisia, ketään ei syrjitä, hyvä yhteishenki ja paras joukkue maailmassa!

Joukkueen omille sivuille pääset TÄSTÄ.

 

ONS2012.jpeg