Header uutiset

Esittelyvuorossa seuraavana ONS:n 2014 joukkue! Alta pääset lukemaan joukkueen esittelyn kokonaisuudessaan.

ONS-14-joukkueessa on 32 pelaajaa. Toimihenkilöitä on kaikkiaan yhdeksän: joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja, valmentaja ja kuusi apuvalmentajaa. Joukkueenjohtaja Petri Ainosen mukaan tulevaisuudessa saattaa tulla tarve vielä myös somevastaavalle ja varainhankintatoimikunnalle. Petrin mukaan harjoittelussa painotetaan teknisellä puolella erityisesti pallon kuljettamista ja laukomista. Pelillisesti painotetaan havainnointia: missä on pallo, missä lähin oma pelaaja, missä lähin vastustaja, ja niin edelleen. Fyysisiä teemoja harjoittelussa ovat nopeus, ketteryys ja tasapaino. Joukkueen tavoitteena on pitää hauskaa ja nauttia liikunnasta samalla jalkapalloa oppien. Pyrkimys on, että futiskärpänen puraisisi jokaista oikein kunnolla.

Joukkueella on harjoitukset kahtena päivänä viikossa. Tiistaisin joukkue harjoittelee Hintan koululla. Tiistain harjoituksissa pääpaino on fysiikkaharjoitteissa, erityisesti koordinaatioon, nopeuteen ja ketteryyteen keskittyen. Keskiviikkoisin on joukkueen toiset harjoitukset, jotka pidetään Ouluhallilla. Tuolloin keskitytään enemmän pallo - ja peliharjoitteisiin. 

Joukkueelle ei ole lähikuukausille vielä pelejä sovittuna, mutta pyrkimyksenä on kuitenkin niitä järjestää yhdessä alueen muiden joukkueiden kanssa. Viime tammikuussa joukkue kävi pelaamassa kaksi peliä Kempeleessä Ajaxin kutsumana. Tarkoituksena on tänä vuonna osallistua lähialueilla pidettäviin turnauksiin, ja harkinnassa on lisäksi Kesäliigaan osallistuminen tulevana kesänä.

Joukkueen omille sivuille pääset TÄSTÄ

ONS2014nettiin.jpg