Header uutiset

Esittelyvuorossa seuraavana ONS:n 2011 joukkue. Lue joukkueen esittely kokonaisuudessaan alta.

ONS-11-joukkue on iso joukkue, sillä siinä pelaa 44 tyttöä. Joukkue treenaa kahdessa ryhmässä, joilla molemmilla on treenit kolme kertaa viikossa. Joukkueeseen kuuluu päävalmentaja, kaksi joukkueenjohtajaa, rahastonhoitaja ja varustevastaava. Lisäksi apuvalmentajia ja huoltajia toimii joukkueessa vaihtelevin määrin. Jotkut osallistuvat aktiivisemmin, toiset harvemmin, mutta keskimäärin joukkueessa toimii noin kahdeksan apuvalmentajaa ja viisi huoltajaa.

Joukkue keskittyy harjoittelussaan seuran valmennuslinjaa noudattaen jakson teemojen mukaisiin harjoitteisiin. Tällä hetkellä harjoitellaan tukemista ja syöttämistä. Nyt talvikauden ajan ONS-11 pelaa Talviliigaa kolmella joukkueella. Kesällä pelataan muun muassa Junnuliigaa ja piirisarjaa. Joukkueenjohtaja Liisa Yrjämä-Huikurin mukaan jouk

 

kueessa on hyvä henki, josta halutaan pitää kiinni. Osa tytöistä on pelannut jo noin kuusi vuotta yhdessä, osa taas on ihan vasta aloittaneita. Osa haluaa treenata aktiivisemmin, kun osa taas enemmän harrastella kavereiden kanssa. Kaikille pyritään tarjoamaan mahdollisuus harrastaa omien toiveiden mukaan ja samalla kehittyä mukavassa porukassa.

Joukkue on hyvin energinen: jalkaa löytyy useammankin joukkueen edestä! Vilma Arola on pelannut ONS-11-joukkueessa noin neljä vuotta. Hän kertoo, että heidän joukkueessaan on mukava ja ystävällinen fiilis. Treeneissä Vilmasta mukavinta ovat harjoituspelit, ja se että treeneissä näkee joukkuekavereita. Peleissä on mukavaa päästä pelaamaan monia joukkueita vastaan, ja myös pelireissut ovat Vilmasta kivoja.

Joukkueen omille sivuille pääset TÄSTÄ. 

ONS2011.jpg Vilma.jpeg