Header uutiset

Esittelyvuoroon seuraavana pääsee ONS:n 2007 joukkue! Lue alta joukkueen esittely kokonaisuudessaan.

 

ONS 07-joukkue on kilpajoukkue, jossa pelaa 23 tavoitteellista tyttöä. Toimihenkilöitä on kaikkiaan kymmenen: päävalmentaja, kaksi apuvalmentajaa, fysiikkavalmentaja, kaksi joukkueenjohtajaa, kaksi rahastonhoitajaa ja kaksi talkoovastaavaa. Joukkueella on myös vuorottelevia videoanalyytikoita ja lisäksi Onssin maalivahtivalmentaja kuuluu tarvittaessa vahvuuteen.

Joukkueella on lajitreenejä kolme kertaa viikossa, ja fysiikkavalmennusta kaksi kertaa viikossa. Joukkue pelaa Liiga Pohjoista T15-sarjassa ja T18 Ykköstä ONS/3-joukkueessa.

Joukkueenjohtaja Tiina Niemelän mukaan joukkueen tavoitteena on pärjätä Liiga Pohjoisessa ja päästä Laura Kalmari- turnaukseen, jossa tavoitteena on voitto. Tiinan mukaan ONS 07-joukkueessa on hyvä joukkuehenki, ja pelaajien kanssa on helppo reissata pelireissuilla. Pelaajat ovat sitoutuneet kannustamaan toisiaan ja treenaamaan tosissaan. Joukkueen ympärillä häärii monta aktiivista toimihenkilöä, jotka mahdollistavat toimivan arjen ja mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Seuraava turnaus joukkueella on Eerikkilän Helmariturnaus 13. – 15.3.2022.

Päävalmentaja Austin Jibrinin mukaan jalkapalloharjoittelu on yksi osa terveellistä elämää. Harjoittelu auttaa parantamaan unta, keskittymiskykyä ja fyysistä terveyttä, tehostamaan verenkiertoa sekä olemaan energisempi suoriutumaan jokapäiväisistä velvollisuuksista. Valmentajat keskittyvät omalta osaltaan pelaajien fyysiseen, henkiseen, taktiseen ja tekniseen puoleen. Joukkueen tavoitteena on parantaa ja kehittää nuoria naislahjakkuuksia jalkapallon pelaamisessa sekä myös auttaa heitä toimimaan yhteisöllisesti. Austinin mukaan joukkueessa on hyvin mielenkiintoinen tilanne ja siellä työskennellään yhdessä ikään kuin perheen tavoin tavoitteiden saavuttamiseksi. Joukkue on erittäin motivoitunut ja asialleen omistautunut, pelaaminen on hauskaa ja joukkuehenki loistava. Onnellinen ihminen tuo itsestään parhaat puolet esiin. Joten kun pidetään hauskaa, ja pelaajat saavat tehdä sitä mitä rakastavat, ne parhaat puolet pääsevät esille. Sen vuoksi halutaan, että joukkueessa on hauska ilmapiiri ja se on paikka, jossa voi paiskia kovaa hommia. 

 

Joukkueen omille sivuille pääset TÄSTÄ.

 

ONS07Pronssimitalistit SPL Lopputurnauksessa 2021.JPEG