Header uutiset

Seuraavana esittelyvuoroon pääsee seuramme nuorin ikäkausijoukkue eli ONS 2015. Lue alta joukkueen esittely kokonaisuudessaan.

 

ONS 2015-joukkue on perustettu viime syyskuussa ja tällä hetkellä joukkueessa pelaa jo 30 tyttöä. He ovat ikäluokilta 2015 ja 2016. Joukkueeseen kuuluu myös joukkueenjohtaja, päävalmentaja ja viisi apuvalmentajaa.

Joukkue harjoittelee kerran viikossa. Joukkueenjohtaja Marika Kelahaaran mukaan harjoittelussa tärkeintä on se, että kaikilla olisi kivaa. Harjoitteluun halutaan sisällyttää paljon pallokosketuksia sekä leikkejä ja mahdollisimman vähän paikallaan seisoskelua. Joukkue ei tällä hetkellä pelaa vielä missään sarjassa. Myöskään pelejä tai turnauksia ei vielä lähiaikoina ole tulossa.

Joukkueen tavoitteina on sytyttää kipinä jalkapalloa kohtaan, ja saada onnistumisen kokemuksia erilaisten leikkien, pelien, kisojen sekä harjoitteiden avulla. Tavoitteena on myös luoda harjoituksiin niin turvallinen toimintaympäristö, että epäonnistumisten tuomat tunteetkin uskalletaan näyttää. Joukkueen tytöt ovat Marikan mukaan varsin lyhyessä ajassa saavuttaneet hyvän joukkuehengen, ja he ottavat toisensa harjoituksissa loistavasti huomioon. Treeneissä on iloinen ilmapiiri, joka välittyy kaikille. 

Joukkuueen omille sivuille pääset TÄSTÄ.

 

ONSSI2015 2