Header uutiset

ONS-10-joukkueessa on tällä hetkellä 20 pelaajaa. Joukkueessa on toimihenkilöitä seuraavasti: viisi valmentajaa, rahastonhoitaja ja kaksi joukkueenjohtajaa. Myös pelaajien vanhempia on mukana joukkueen toiminnassa esimerkiksi hoitamassa varusteita ja talkoita sekä toimimassa huoltajina. Joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa.

joukkuekuva 1

ONS-10-joukkue osallistui tammikuussa OGC-turnaukseen. Joukkueenjohtajien Hanna Sovan ja Maria Kantojärven mukaan kaikkia joukkueen kesän turnauksia ei ole vielä lyöty lopullisesti lukkoon, mutta ainakin Leppävirran Girls Power Cuppiin ja Jyväskylän Hippo-turnaukseen joukkue on osallistumassa. Pelaajien keskuudessa on myös toivottu Kokkola Cuppia tai jotain vastaavaa turnausta. Osaan turnauksista joukkue osallistuu yhdellä joukkueella. Toisiin lähdetään kahdella joukkueella, jolloin pyydetään vähän lisävahvistuksia mukaan ONS:n muista joukkueista. ONS-10-joukkue pelaa myös Palloliiton aluesarjaa.

Pelaajien mukaan ONS-10-joukkue on ystävällinen, avoin ja vastaanottavainen. Joukkueessa on hyvä ja positiivinen fiilis sekä siellä on kiva treenata ja pelata. Joukkueessa kannustetaan muita eikä syrjitä ketään taitotasoista huolimatta. Kaikki pelaa ja ovat hyviä kavereita keskenään. Valmentajia ja huoltajia kehuttiin hauskoiksi ja kivoiksi. Pelaajilta tuli myös kommentit ”joukkueemme on paras” sekä ”tosi hyvä joukkue!”

Joukkue keskittyy harjoittelussaan tällä hetkellä eniten syöttämiseen, ensimmäiseen kosketukseen, tukemiseen, pallonhallintaan, vapaaseen tilaan menemiseen, ketteryyteen ja nopeuteen. Joukkueen tavoitteena on olla alueen paras omassa ikäluokassaan.

 

Joukkueen omille sivuille pääset TÄSTÄ.