Header uutiset

Seuraavana Futismuisteloihin saimme haastateltavaksi A-maajoukkuettakin edustaneen Sanna Ylianttilan. Lue alta koko juttu Sannasta ja siitä mitä hänelle mahtaakaan kuulua juuri nyt. 

Sanna Ylianttila siirtyi Rovaniemeltä ensin OLS:iin vuonna 2006. Kun ONS perustettiin, hänen joukkueensa siirtyi OLS:sta sinne vuonna 2007. Sanna arvelee, että hänen kipinänsä jalkapalloa kohtaan sai alkunsa siitä, kun häntä kolme vuotta vanhempi isosiskonsa pelasi. Sanna päätyi siskon mukana harjoituksiin ja innostui myös itse lajista.

Yhdessä siskon ja serkkujen kanssa pelatut pihapelit ovat Sannan varhaisimpia muistoja jalkapalloon liittyen. Sanna piti paljon eri maila- ja pallopeleistä, mutta jalkapallo oli aina se kaikista mieluisin laji.

Juuri nyt Sannalle kuuluu erittäin hyvää. Hän asuu perheineen Espoossa. Perhe kasvoi viime joulukuussa Saaga-tyttärellä, joten Sanna on tällä hetkellä äitiyslomalla. Jalkapalloa tulee edelleen pelattua päivittäin edes vähän, siitä pitää huolen perheen 2-vuotias esikoinen Jasper. Sanna käy myös itse pelailemassa aina kun ehtii. Hänestä futis on edelleen erittäin kivaa.

Kysyttäessä, millaisia muistoja Sannalla on ONS:ssa pelaamisesta, Sanna kertoo, että heillä oli pääosin aina hyvä meininki treeneissä ja peleissä. Vaikka oli vaikeitakin kausia pitkine pelireissuineen, niin joukkueessa jaksettiin puhaltaa yhteen hiileen. He pystyivät haastamaan kärkijoukkueita ja oli kivaa viedä niiltä pisteitä. He olivat joukkue isolla J:llä.

Sannan mielestä mieleenpainuvin juttu jalkapalloon liittyen on ollut ONS:n kanssa Liigaan nouseminen, koska voittaminen nyt on aina kivaa. Hienoa on ollut myös maajoukkueessa pelaaminen. Sanna kokee, että se oli palkinto hyvin tehdystä työstä. Junnuna taas kaikki turnaukset olivat best.

Tänä päivänä Sanna seuraa melko paljon jalkapalloa, etenkin naisten. Useammat sarjat kotimaassa ja ulkomailla kiinnostavat, varsinkin kun useampi hänen kavereistaan pelaa niissä. Iso tekijä hänelle on myös se, että pelejä pystyy seuraamaan televisiosta.

ONS:lle Sanna haluaa lähettää seuraavanlaiset terveiset: ”Pitäkää lippu korkealla, jaksakaa painaa hommia, niin kyllä se palkinto sieltä tulee. Mukavaa kesää ja muistakaa ennen kaikkea nauttia futiksesta."

 

SannaYlianttila.jpegYlianttila.jpeg