Header uutiset

Kuntofutis on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille naisille, jotka haluavat tulla kohottamaan kuntoa sekä harjoittelemaan jalkapallon perustaitoja hyvässä seurassa sekä rennossa meiningissä! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Järjestämme uuden kuntofutiksen kokeilujakson 25.9.-30.10., eli harjoitukset järjestetään sunnuntaisin klo 16.45–18 Castrenin kentällä Välivainiolla. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajista tai mukana erityisiä jalkapallovarusteita. Tarkoituksena on oppia jalkapallon perustaitoja ja samalla kohottaa kuntoa raikkaassa ulkoilmassa hyvässä porukassa.

Tervetuloa mukaan yksin tai yhdessä ystävän kanssa kokeilemaan hauskaa harrastusta!

Mitä ja milloin?

Sunnuntaisin 25.9.–30.10. klo 16.45-18 kuntofutisharjoitukset Castrenin kentällä.

Kuntofutiskokeilujakson hinta 60 € sisältäen pallon sekä kuntoliikuntaohjeet ohjattuina (1 ylimääräinen ohjattu harjoitus). Meillä käy myös e-passi.

Max. osallistujamäärä 25 ja vähintään 10 osallistujaa tarvitaan, jotta kuntofutisryhmä toteutetaan ohjattuna ryhmänä. Ilmoittautumiset ja mahdolliset lisäkysymykset sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tervetuloa mukaan!

 Kuntofutiksen harjoitukset Heinäpäässä.