Header uutiset

ONS:n edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimetty 39-vuotias Toni Koskinen. Hänellä on noin 10 vuoden valmennuskokemus seurassa aina pienistä junioreista aikuisiin. Koskisen sopimus seuran kanssa kattaa kauden 2023 sisältäen optiot kahdelle seuraavalle vuodelle.

 Koskinen Toni uutisissaKun uskaltaa unelmoida, tehdä kovasti töitä ja uskoa sekä seuraan että itseensä. Tällä reseptillä olen mennyt eteenpäin ja tiedän, että olemme ensi kaudella vahvempia ja parempia kuin nyt, koska tiedämme mitä Kansallinen Liiga vaatii. En malta odottaa, että pääsen käärimään hihat ylös ja töihin.” Koskinen kommentoi.

Koskinen toimii tällä hetkellä ONS:n talenttivalmentajana. Talenttivalmentajan työt hän on aloittanut seurassa vuonna 2020. Hän on työskennellyt sekä yksilöiden kanssa että alue- ja maajoukkueissa, unohtamatta tietenkään joukkueiden arkea. Kaikessa hän ottaa huomioon ihmisen kokonaisuutena, ei pelkästään jalkapalloilijana. Tonin kanssaan toimineet pelaajat ovatkin sanoneet, että se välittäminen sekä ihmisestä että sitten itsensä kehittämisestä on välittynyt suoraan pelaajalle. Koskinen on seuralle ja pelaajille tuttu, useamman kauden on hän kuulunut edustusjoukkueen tiimiin.

”Olen työskennellyt seurassa ympäri kenttää monen vuoden ajan ja koen, että vahvuuksiani on pelaajien yksilöllinen kehittäminen, jonka avulla pystymme saavuttamaan myös parhaimman tuloksen joukkueena. Meidän peli on se millä konseptilla tulemme etenemään joukkueen kanssa” Koskinen kertoo.

Koskinen on UEFA A-lisenssin lisäksi suorittanut VAT-tutkinnon.

Uusi päävalmentaja tulee kasaamaan ympärilleen myös oman valmennustiimin. Rinnalleen hän uskoo saavansa kivenkovia ammattilaisia. Muun valmennustiimin kasaaminen on vielä hiukan kesken, joten muu tiimi tullaan julkaisemaan myöhemmin.

En voisi uhkua intoa enempää. Seuraan tarkkana kauden lopun sekä olen niin paljon nykyisen päävalmentajan Tuomas Jaakkolan tukena, kuin hän vain haluaa”. Koskinen summaa.