Header uutiset

ONS järjestää lauantaina 12.11 klo 10.00-19.00 Heinäpään hallissa Palloliiton viralliset seuratekniikkakilpailut. Seuratekniikkakilpailuihin voivat osallistua kaikki oululaiset 2014-2009 (F8-D13) syntyneet tytöt ja pojat.

Osallistumismaksu kisoihin on 10 € / pelaaja. Taitomerkin saaneet Leikkimaailmaikäiset pelaajat palkitaan Palloliiton ohjeen mukaisesti kulta-, hopea- tai pronssitekniikkamerkillä suoritusten mukaisesti. Kolmelle parhaan tuloksen suorittaneelle jaetaan myös palkintodiplomi. Kaverimaailma-ikäisissä kultamerkin saaneet palkitaan kultamerkillä ja kolmelle parhaan tuloksen suorittaneelle jaetaan palkintodiplomi. Tekniikkakilpailuissa E10-D13 -ikäluokissa kultaisen merkin saaneet saavat osallistua marras-joulukuussa järjestettäviin valtakunnallisiin tekniikkakilpailuihin. Kisojen paikka ja aika julkistetaan myöhemmin.

Kisaan ilmoittaudutaan kootusti eli seurat listaavat kisoihin osallistuvat ikäluokittain ja lähettävät osallistujalistan 4.11 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Listassa tulee olla pelaajan nimi, syntymäaika ja palloid. Osallistumismaksut laskutetaan seuroilta kisojen jälkeen. Kisojen aikataulu julkaistaan 4.11 jälkeen kun ikäluokkakohtainen osallistujamäärä on selvillä. Lisätietoa kisoista saa allekirjoittaneelta.


Kilpailumateriaali