Header uutiset

ONS käynnistää kaksi eri Perhefutis-ryhmää viikolla 45! Ryhmät käynnistyvät Heinäpäässä maanantaisin klo 10–11 ja Metsokankaalla torstaisin klo 17–18.

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen, suosittu harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.

Perhefutis on tarkoitettu lapsi-aikuinen-pareille. Lapsen kanssa liikkumaan voi tulla oma vanhempi, isovanhempi, kummi tai aikuinen ystävä. Toiminta on suunnattu ensisijaisesti 2–4-vuotiaille lapsille.

Perhefutiksen keskeiset tavoitteet ovat yhdessä tekemisen ilo, ryhmätoiminta, motoristen taitojen kehittyminen ja liikuntatilaan sekä välineisiin tutustuminen. Luonnollisesti toiminnassa hyödynnämme myös palloa.

ONS käynnistää kaksi eri Perhefutis-ryhmää vkolla 45!

Ryhmä 1: Heinäpään jalkapallohalli maanantaisin 7.11-19.12. klo 10-11

Ryhmä 2. Metsokankaan koulu (Korpimetson sali) torstaisin 10.11- 22.12. klo 17-18

Molempien ryhmien maksimikoko 16 perhettä.

Hinta: 60 €, sisältää vakuutuksen lapselle (Palloliiton korttelipassi)

Ohjaajana toimii koulutettu Perhefutis-ohjaaja Tanja Huttu (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. /040-5601430).

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.