Header uutiset

ONS:n uudeksi Talenttivalmentajaksi sekä tyttöjen Pohjoisen alueen aluevalmentajaksi on valittu Janne Keto. Keto on aloittanut tehtävissään 1.12.2022 ja sopimus on voimassa 31.12.2023 saakka.

Janne Keto (UEFA A + VAT) on toiminut aiemmin mm. Oulun Luistinseuran valmennuspäällikkönä ja talenttivalmentajana sekä useassa Oululaisessa seurassa valmentajana.

Kedon työtehtäviin kuuluvat mm. Pohjois-Suomen aluevalmennus, akatemiatoiminnan kehittäminen seurassa, 15–19-vuotiaiden talenttipelaajien tukeminen ja kouluvalmennus. Keto kuuluu myös B-tyttöjen ja edustusjoukkueen valmennustiimiin.

Valmentajana Keto on suunnitelmallinen, yhteistyökykyinen, sitoutunut ja hän on aina valmis laittamaan itsensä likoon valmennustehtävissä.

Kysyimme Jannelta fiiliksiä uudesta pestistä:

" Hyvillä ja odottavaisilla mielillä uuteen pestiin. Työnkuva on mielenkiintoinen. Aiempaa kokemusta tyttöjen valmentamisesta ei ole, joten mukavaa päästä toimimaan sinnekin puolelle. Olen ollut viime vuoden poissa valmentamisesta ja paluuta takaisin valmennukseen on kaivannut ja odottanut. Uskon, että minulla on annettavaa osaamiseni puolesta pelaajille. Lisäksi odotan hyvää ja kehittävää yhteistyötä valmentajien kanssa yli seurarajojen." 

 

TERVETULOA SEURAAN JANNE!