Header uutiset

ONS on yhdessä neljän muun Kansallisen Liigan joukkueen kanssa kaudella 2023 mukana Tulevaisuuden Tähdet -ohjelmassa. ONS:n koordinaattorina ohjelmassa toimii Harri Panula. Lue Harrin esittely ja mietteet uudesta tehtävästä.

"Olen Harri Panula ja jalkapallo-oppini olen saanut Keravalta, jossa potkin seiniä ensimmäiset 28 vuotta. Vuonna 2012 muutin Ouluun opettelemaan Oulun murretta, jota en kyllä koskaan oppinut. Jalkapallotaustaa on junnuvuosilta hyvin vaatimattomassa, mutta hauskassa joukkueessa, joka koostui lähialueen kundeista. Opittiin häviämään, joka kasvatti luonnetta. Tyttöfutikseen hyppäsin mukaan vuonna 2014, kun vein oman tyttären Ospan jalkapallokouluun, jossa Kylmäojan Jouko puhui minut valmennukseen mukaan. Vuonna 2015 siirryimme tyttären kanssa Ajaxiin, jossa tytär pelaa edelleen ja minä toimin valmentajana. Toimin Ajaxin C-tyttöjen ja Ajaxin T13 joukkueen vastuuvalmentajana. Toimin myös Pohjois-Suomen aluejoukkueissa videoanalyytikkona. Olen suorittanut UEFA B + VAT tutkinnot. Olen vankkumaton tyttöfutiksen puolestapuhuja.

Nyt aloitan innoissani Onssissa Tulevaisuuden Tähdet koordinaattorina. Työnkuva Onssissa on kehittää Kansallisen Liigan joukkueelle parempaa fanikulttuuria, saada lähialueen tyttöpelurit lähemmäksi Kansallisen Liigan pelaajia tämän Tulevaisuuden Tähdet- ohjelman kautta ja näin saada esimerkiksi liigan pelaajista esikuvia pelaajille. Tärkeintä on saada lähialueen tyttöjoukkueet ymmärtämään, miten tärkeää on puhaltaa yhteen hiileen, jotta pystymme antamaan sen arvostuksen Kansalliselle Liigalle, joka sille kuuluisi. Tällä hetkellä arvostusta ei ole tarpeeksi, joka näkyy mm. tyhjinä katsomoina, joten työtä riittää tällä saralla.

Odotan innoissani tutustumista uusiin työkavereihin ja ONS Organisaatioon. Nähdään peleissä" 

Harri Panula / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Harri_Panula.jpg