Header uutiset

Oulun Naisfutis ry. (ONS) hakee toiminnanjohtajan sijaista ajalle 07/23-05/24 kokoaikaiseen tehtävään.

ONS on vuonna 2006 perustettu tavoitteellinen, menestyvä ja kehittyvä jalkapalloyhteisö. Keskitymme Oulun seudulla tyttöjen ja naisten pelaaman jalkapallon kehittämiseen.


Seurassa on pelaajia pikkujunnuista aikuisiin naisiin, jotka harrastavat ja kilpailevat lajissa monella tasolla. Pelaamme kansallisella huipputasolla eri ikäluokissa ja naisten edustusjoukkue pelaa Kansallista liigaa. Liikutamme viikoittain monta sataa jalkapalloon rakastunutta pelaajaa!

Toiminnanjohtaja vastaa seuran toimintojen kokonaisuudesta.

Tehtäviin kuuluvat mm:

  • seuran talouden hallinnointi, mm. avustushakemukset, budjetointi

  • seuran markkinointi, yhteistyö sidosryhmien kanssa

  • sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittäminen ja organisointi 

  • seuran organisaation kehittäminen ja työnjaon koordinointi

  • seuran työntekijöiden esihenkilönä toimiminen

  • seuran juniori- ja edustusjoukkueiden yhteistoiminnan kehittäminen ja koordinointi

Hakijalta odotamme kykyä talouden seurantaan, intohimoa jalkapalloseuran kehitystyöhön, halua kehittää itseään sekä kykyä johtaa seuran toimintaa. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja sekä suunnitelmallista työotetta.

Hae paikkaa vapaamuotoisella hakemuksella viimeistään 15.5.2023. Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi. Hakemukset lähetetään osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Lisätietoja: Hallituksen pj. Suvi Huusko Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 050 599 7566 tai toiminnanjohtaja Riikka Ylitalo Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 547 7337