Header uutiset

ONS on vuonna 2006 perustettu tavoitteellinen, menestyvä ja kehittyvä jalkapalloyhteisö. Keskitymme Oulun seudulla tyttöjen ja naisten pelaaman jalkapallon kehittämiseen. Seurassa on pelaajia pikkujunnuista aikuisiin naisiin, jotka harrastavat ja kilpailevat lajissa monella tasolla. Pelaamme kansallisella huipputasolla eri ikäluokissa ja naisten edustusjoukkue pelaa Kansallista liigaa. Liikutamme viikoittain monta sataa jalkapalloon rakastunutta pelaajaa!

ONS hakee vastuuvalmentajia kaudeksi 2023-2024 B-ikäluokkaan sekä C15 (2009) ja C14 (2010) ikäluokkiin.

Valmentajalta edellytämme:

-          B:n valmentajalta vähintään Uefa B valmentajalisenssiä ja C-ikäluokan valmentajalta Uefa C valmentajalisenssiä. 

-          Käytännön kokemusta 11v11 joukkueen valmentamisesta

-          Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

-          Kykyä johtaa ja organisoida toimintaa

-          Sitoutumista kehittää seuraa strategian ja Palloliiton laatuseurakriteereiden mukaisesti

-          Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

 

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee ilmetä seuraavat asiat: Yhteystiedot, valmentajakoulutus, valmennuskokemus, pelaajakokemus, muu opinto- ja työelämätausta sekä palkkatoive.

Hakemukset voi lähettää sähköisesti osoitteeseen rekryTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hakemusten tulee olla perillä 30.6 mennessä. Lisätietoa toimesta saa puhelimitse seuran valmennuspäälliköltä numerosta 0400-451143 tai sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.