Header uutiset

ONS:n Futiskerho on tarkoitettu 2018–2020 syntyneille tytöille. Futiskerho järjestetään KESKIVIIKKOISIN klo 18.00–19.00 Heinäpään jalkapallohallilla.

Futiskerho toteuttaa liikuntapedagogiikan päämääriä korostaen lasten fyysisen aktiivisuuden edistämistä ja kasvattaa lapsia liikunnan avulla. Kerhossa opetetaan lapsille jalkapallotaitojen lisäksi perusliikuntataitoja. Futiskerho toimii seuran ponnahduslautana ikäkausijoukkueisiin.

Futiskerhon hinta on 28 €/kk. Ensimmäisen laskun yhteydessä laskutetaan myös Palloliiton pelipassi ja vakuutus (yht. 11€/vuosi). 

Lisätietoa toiminnasta saa junioripäällikkö Sami Kalliolta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Uudet pelaajat ilmoittautukaa mukaan alla olevan lomakkeen kautta! Futiskerho on ympärivuotista toimintaa ja mukaan voit liittyä missä vaiheessa vain!

HUOM! Ensimmäiselle tutustumiskerralle ei tarvitse ilmoittautua. Riittää, että lomakkeen täyttää siinä vaiheessa, kun tutustumiskerran jälkeen päättää jatkaa kerhossa!

https://onssi.myclub.fi/flow/events/6761690 (ilmoittaudu linkin kautta)