Header uutiset

ONS hakee urheilutoimenjohtajaa!

Oulun Naisfutis ry (ONS) on vuonna 2006 perustettu tavoitteellinen, menestyvä ja kehittyvä jalkapalloyhteisö. Keskitymme Oulun seudulla tyttöjen ja naisten pelaaman jalkapallon kehittämiseen. Haemme urheilutoimenjohtajaa kehittämään ja johtamaan seuran urheilutoimintaa.

Tehtävänkuva:

Urheilutoimenjohtajana tehtävänäsi on seuran urheilutoiminnan johtaminen, kehittäminen sekä urheilullisen laadun varmistaminen. Sinulla on vastuu seuran valmentajien osaamisen kehittämisestä ja toimit urheilupuolen henkilöstön esihenkilönä. Olet mukana seuran edustusjoukkueen rakentamisessa ja kehittämisessä. Työparinasi toimii seuran toiminnanjohtaja, jonka kanssa vastaat yhdessä seuran budjetista ja osallistut sekä seuran että edustusjoukkueen markkinoinnin suunnitteluun.

Tulevalta urheilutoimenjohtajalta edellytämme:    

  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • Vahvaa johtamis- ja organisointikykyä
  • Valmennus- ja valmentajakoulutusosaamista 
  • Paineensietokykyä
  • Sitoutumista seuran kehittämiseen seuran strategian ja Palloliiton laatukriteereiden mukaisesti
  • Paloa kehittää seuran toimintaa, pelaajien taitoa ja valmentajien osaamista
  • riittävää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee ilmetä seuraavat asiat: Yhteystiedot, valmentajakoulutus, valmennuskokemus, pelaajakokemus, muu opinto- ja työelämätausta sekä palkkatoive. 

Hakemukset voi lähettää sähköisesti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 16.5.2024.  Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoa toimesta saa puhelimitse seuran toiminnanjohtajalta numerosta 040 5477 337 tai sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.